PRINC HARI SE GUŠIO U EMOCIJAMA U VIDEO PORUCI POSVEĆENOJ MAJCI: Princeza Dajana bi ove nedelje napunila 60 (VIDEO)
Princeza od Velsa, Foto: Profimedia

velika britanija

PRINC HARI SE GUŠIO U EMOCIJAMA U VIDEO PORUCI POSVEĆENOJ MAJCI: Princeza Dajana bi ove nedelje napunila 60 (VIDEO)

Princ Hari se gušio od emocija u video poruci, kojom je u ponedeljak odao počast svojoj majci, pokojnoj princezi Dajani.

Objavljeno:

Naime, vojvoda od Saseksa se virtuelno priključio ceremoniji dodele nagrada Dijani, a njegov dirljiv govor o dobrotvornoj organizaciji ovog eventa postavljenom u znak sećanja na princezu od Velsa, a koja se bavi mladim liderima koji menjaju svet, kasnije je postavljen na Instargam.

"Ove nedelje, kada bi mojoj mami bio 60. rođendan, moj brat princ Vilijam i ja prepoznajemo ono na šta bi bila jako ponosna, na sve vas što koji živite autentičnim životom i saosećanjem za druge", rekao je Hari, dok mu se glas gušio kad je spomenuo voljenu mamu.

Harri je imao samo 12, a Villiam 15 godina kada je Dajana umrla u saobraćajnoj nesreći 1997. Imala je 36 godina.

princeza Dajana
foto: Profimedia

Princ Hari, sa sedištem u Kaliforniji vratio se u Veliku Britaniju, gde će učestvovati zajedno sa princem Villijamom (39) u otkrivanju Dajanine statue u četvrtak.

Prošle nedelje je objavljeno da su pozivi na ceremoniju u palati Kensington hitno ograničeni situacije sa koronom. Prvobitan broj zvanica od 100 znatno je smanjen i sveden na Vilijama, Harija, Dajaninu užu porodicu, odbora za biste, vajara Iana Rank-Brodlija i dizajnera bašte Pip Morisona. Vilijamova supruga, Kejt Midlton, neće biti prisutna, a kao razlog se navode nesuglasice između dva princa - njenog supruga i njegovog mlađeg brata.

"Ograničeni pbroj zvanica je savršen izgovor za vojvotkinju od Kembridža da se drži podalje od drame u koju ne bi ni trebala da se meša", konstatovao je anonimni izvor iz kraljevske porodice.

Dajanin bivši suprug, princ Čarls, takođe će navodno propustiti ceremoniju.

"To mu vraća gorke uspomene; sreću, tugu, žaljenje", rekao je insajder za UK Times.

princeza Dajana
foto: Profimedia

„Od Dajanine smrti, osećao je da je najbolje da te uspomene zadrži za sebe i da prepusti svoje sinove.“

Kaže se da je Hari u karantinu u svojoj kući u Vindzoru, Frogmor Kotidž, gde ga je, kako se veruje, posetila njegova baka kraljica Elizabeta II.

Megan Markl, Princ Hari, Megan Markl i Princ Hari, Arči, Beba Arči
foto: EPA/HENK KRUGER

Njegova supruga Megan Markl je kod kuće u Montesitu, u Kaliforniji, i brine o njihovoj tronedeljnoj ćerki Lilibet Dajani i dvogodišnjem sinu Arčiju.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Foxnews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.