AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TREĆIM OSUMNJIČENIM: Brat uhapšenog migranta učestvovao u ubistvu devojčice u Beču?
Ilustracija, Foto: Profimedia

TELO MALENE PRONAĐENO NASLONJENO NA DRVO

AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TREĆIM OSUMNJIČENIM: Brat uhapšenog migranta učestvovao u ubistvu devojčice u Beču?

Osumnjičeni za kojim se traga je takođe od ranije poznat policiji zbog izvršenja brojnih krivičnih dela

Objavljeno:

Austrijska policija traga za još jednim muškarcem, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvo 13-godišnje devojčice, čije telo je pronađeno u subotu naslonjeno o drvo u Beču.

Istraga je pokazala da je dete drogirano, silovano, a potom zadavljeno i ostavljeno na zelenoj površini u ranim jutarnjim časovima u subotu. U ponedeljak su privedena dvojica Avganistanaca starih 16 i 18 godina, zbog sumnje da su devojčicu namamili u stan, drogirali, a potom se nad njom seksualno iživljavali.

Veruje se da je malena ubijena u stanu starijeg migranta, koji je od države dobio privremeni smeštaj kao tražilac azila. Policija sad traga za trećim mladićem koji je verovatno takođe živeo u tom stanu. Pojedini mediji prenose da je u pitanju brat uhapšenog 18-godišnjaka.

Osumnjičeni za kojim se traga je takođe od ranije poznat policiji zbog izvršenja brojnih krivičnih dela. Podsetimo, stariji Avganistanac je već ranije osuđivan u Austriji zbog nasilničkog ponašanja i trgovine drogom. Njemu je naređena deportacija, koja je odložena zbog uložene žalbe.

On i njegov mlađi sunarodnik su sinoć saslušani u Tužilaštvu, ali policija nije dobila mnogo novih informacija. Kako prenose mediji, mlađi je odlučio da se brani ćutanjem, dok je stariji negirao zločine za koje se tereti.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.