HOROR U BEČU: Telo devojčice (13) pronađeno u ulici naslonjeno na drvo, po telu imala brojne modrice!
Policija, Foto: Profimedia

POTRAGA ZA OSUMNJIČENIM I DALJE TRAJE

HOROR U BEČU: Telo devojčice (13) pronađeno u ulici naslonjeno na drvo, po telu imala brojne modrice!

Devojčica je živela u Donjoj Austriji i tek treba da se utvrdi kako je i zašto došla do prestonice

Objavljeno:

Policija u Austriji traga za osumnjičenim koji je oduzeo život 13-godišnjoj devojčici, a potom njeno telo ostavio kraj jednog drveta u Donauštatu kod Beča.

Telo devojčice sa tragovima po vratu pronađeno je u subotu u 7 sati ujutru naslonjeno o drvo. Prvi rezultati istrage pokazuju da devojčica nije tu ubijena, već su sumnja da je zadavljena u nekom stanu, a potom doneta i ostavljena na javnoj površini, saopštili su iz policije.

Kako pišu austrijski mediji, dete je po telu imalo brojne modrice.

- Kako je telo mlade osobe završilo na zelenoj površini, ali je neko telo doneo, ostaje da se ustanovi - saopštili su iz policije.

Rezultati obdukcije pokazuju da je devojčica zadavljena, a telo nesrećne devojčice roditelji su identifikovali u nedelju, nakon što je policija objavila pojedine detalje o žrtvi, pa su roditelji prepoznali da je reč o njihovoj ćerki i došli su u stanicu.

Naime, policija je saopštila da je žrtva pronađena u crnom duksu, na kojem je pisalo "živi ili umri", te da je nosila i crno bele pantalone i bele patike.

Mediji prenose, pozivajući se na izvore, da je devojčica živela u Donjoj Austriji i da tek treba da bude utvrđeno kako je i zašto došla do Beča. Kurier piše i da je navodno nekoliko puta već nestajala od kuće, i da se kretala u problematičnom društvu. Navodno nema naznaka da je koristila narkotike.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.