OVE DEVOJKE SU BILE TEŠKE NARKOMANKE: Društvene mreže zanemele od njihovih TRANSFORMACIJA, sve se MOŽE! (FOTO)
Medison Mekmanus prošla je kroz pakao odvikavanja., Foto: Printscreen/Facebook

REHAB

OVE DEVOJKE SU BILE TEŠKE NARKOMANKE: Društvene mreže zanemele od njihovih TRANSFORMACIJA, sve se MOŽE! (FOTO)

Bivši zavisnici od droge objavili su na mreži fotografije svojih transformacija - a rezultati su zapanjujući.

Objavljeno:

Put odvikavanja je uvek težak za sve zavisnike, a kad se to dogodi, postoji ozbiljan razlog za slavlje.

Oni koji su uspeli da pobede svoje demone nedavno se pohvalili svojim novim izgledom na družtvenim mrežama, i transformacije su bile neverovatne

Pred nama je nekoliko mladih žena koje su uspele da preokrenu svoj život.

Zavisnica
foto: Printscreen/Facebook

Medison Mekmanus, dvadesetšestogodišnja mama iz Nju Džerzija bila je navučena na teške droge od svoje 15. godine. Predozirala se 19 puta pre nego što je zatražila pomoć, i bila u zatvoru pre nego što je krenula put odvikavanja kako bi povratila oduzetu ćerku.

28-godišnja mama iz Nju Džersija razmeće se svojim novim izgledom

Na policijskog fotografiji Medison izgleda prilično neuredno - naduvene oči, čupava kosa, ali nova Medison je gotovo neprepoznatljiva - ona je sada brineta, duge uvijene kose sa vitkom figurom.

Fejt Hil je bila zavisnica od meta i šest godina je provela živeći na ulici. Dvadesetdvogodišnjakinja iz Mizurija delila je sopstvene slike na mrežama, gde se vidi kako gubi zube zbog droge, sa ciljem da inspiriše pratioce da se skinu sa psihoaktivnih supstanci, i da ih ne koriste.

Zavisnice, Narkomanke
foto: Prinscreen/Facebook

Zubi Fejt Hil pocrneli su, počeli da trunu i ispadaju, nakon čega je bila primorana da stavi protezu.

Video snimci objavljeni na njenom TikTok nalogu prikazuju njene tamne i trule zube pre vađenja. U jednom klipu, bivša zavisnica od meta, rekla je da je pola decenije bila "narkomanka na metu", i da je spavala po tuđim kućama, svako mesto "gde je mogla da spusti glavu, bilo je dom".

Zavisnice, Narkomanke
foto: Prinscreen/Facebook

"Očigledno nisam brinula o zubima. Pa, mislila sam da jesam, ali nisam. Lomili su se i trulili, konačno sam morala da ih povadim." izazvalo puno lomova, mnogo truljenja i konačno sam ih uklonio.“ Faith je stavila proteze i zrači svojim novim izgledom.

Džejmi Valet (27) se sve godine borila sa zavisnošću od droge, i kako navodi imala je "teško" detinjstvo. Odlučila je da podeli svoju pricu o zavisnosti od meta i heriona na društvenim mrežama.

Zavisnice, Narkomanke
foto: Printscreen/Facebook

Fotografije pre odvikavanja prikazuju njeno lice prekriveno modricama i mrljama.

Ova devojka iz Oregona otkrila je na Fejsbuku da se borila sa zavisnošću od heroina i meta, a često se okretala kriminalu kako bi finansirala svoju naviku. Sada se bavi građevinarstvom nakon povratka u školu i sticanja kvalifikacija.

Zavisnice, Narkomanke
foto: Prinscreen/Facebook

Ostali bivši narkomani su svoj put ka odvikavanju podelili u „Dnevniku zavisnika“ - mrežnom dnevniku bivšeg zavisnika Kevina Altera.

Alter kaže da je bio beskućnik više od decenije i da se navukao na drogu nakon što je u srednjoj školi isprobao kokain sa prijateljima. Na rehabilitaciji je bio 29 puta, u pokušaju da se skine.

"Šta biste uradili da ste izgubljeni intravenski zavisnik od heroina i kokaina?", započeo je svoj blog na boredapanda vebsajtu.

"Da sam mora da odem 45 puta na rehab, otišao bi. Mrzeo sam što sam narkoman." Uprkos osećaju kao da je "spalio svaki most" sa porodicom i prijateljima, Alter je bio odlučan da "svu negativnu energiju pretvori u pozitivnu“.

Zavisnice, Narkomanke
foto: Prinscreen/Facebook

Jedna devojka je za "The Addict's Diary" (Dnevnik zavisnika) napisala da je bila "navučena na fentalin" i da je uzrokovala stravičnu saobraćajku, gde je učestvovalo četiri automobila. A kaže da je uzela dozu heriona koja bi mogla da "ubije konja", kada je sve izmaklo kontroli. To je bio okidač da potraži pomoć.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Thesun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.