METEOROLOŠKI PAR SE VOZIO 6 SATI SA JEDNIM CILJEM: Hteli da vide tornado, a onda doživeli BURU EMOCIJA (VIDEO)
Prosidba, Foto: INSTAGRAM/ACCUWEATHER / SCREENSHOT

da se istopiš

METEOROLOŠKI PAR SE VOZIO 6 SATI SA JEDNIM CILJEM: Hteli da vide tornado, a onda doživeli BURU EMOCIJA (VIDEO)

Dok se pred njihovim očima formirao levak i obrtao oblake, Reja nije odmah primetila šta se zbiva pored nje

Objavljeno:

Tom Bernard (29) i Reja Medej (26) rade zajedno u kompaniji Aku veder u Vičiti, a tokom vikenda odlučili su da krenu na put dug šest sati do Kolorada, u nadi da će uživo videti tornado. Umesto oluje, usledila je prosidba i bura emocija.

Dok se pred njihovim očima formirao levak i obrtao oblake, Reja nije odmah primetila šta se zbiva pored nje. Pokazujući joj gde treba da gleda, Tom je iskoristio trenutak, izvadio prsten i kleknuo pred svoju koleginicu, prenosi "Dejli mejl".

Tom i Reja upoznali su se 2016. godine na meteorološkoj konferenciji i brzo se zbližili zbog ljubavi prema vremenu. Godinu dana kasnije oboje ih je angažovala ista firma, gde Reja radi na vremenskim upozorenjima za klijente, kao što su železnice i automobilski servisi, dok je Tom zadužen za upravljanje u vanrednim situacijama.

- Stalno razgovaramo o vremenu i učimo jedno od drugog - rekao je Tom.

Već godinu dana on čeka na pravi trenutak da postavi "veliko pitanje" i na kraju je osmislio ovu poteru za tornadom.

- Oboje smo strastveni prema vremenu, ali nikada ranije nismo videli tornado. I kako se ispostavilo, Reja je otprilike u isto vreme razmišljala da juri oluje. Šanse da tog dana ne vidimo tornado, bile su prilično velike, tako da smo svi bili spremni da još jedan ili dva vikenda provedemo u lovu - kaže on.

Međutim, majka priroda je umešala prste.

- Gledam i mislim se: "Kakva prelepa struktura!" i baš kada se tornado spustio na zemlju, okrenula sam se nadesno i vidim da Tomovo koleno dodiruje zemlju. Osećaj da gledate prvi tornado u životu i da vas u istom trenutku zaprose, nema premca. Nisam to očekivala - ispričala je Reja medijima.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.