Tramp: Izvinjavam se Srbiji! Bombardovanje je velika greška Klintonovih! (FOTO)
Foto: Reuters

Ekskluzivno za nedeljnik

Tramp: Izvinjavam se Srbiji! Bombardovanje je velika greška Klintonovih! (FOTO)

Donald Tramp o ulozi Hilari Klinton i njenog supruga u ratovima na Balkanu, o njegovom viđenju odnosa Vašingtona i Beograda, šta misli o Srbima, kako se snalazi u predsedničkoj kampanji, o odnosima sa Vladimirom Putinom, o borbi protiv ISIS
Objavljeno: 10:05h

Srbija se već dugo oseća kao "bad guy" američke spoljne politike, i u očima javnog mnjenja snosi najveći deo krivice za sve što se događalo devedesetih. U Srbiji, izgleda, imate mnogo pristalica zato što se čini da biste mogli da donesete promene spoljne politike Vašingtona čak i prema ovom regionu. Možete li da obećate tu promenu.

foto: Reuters

- Moram, pre svega, da vam kažem da je bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bilo velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Klintonova administracija nanela im je dosta zla, ali i čitavom

Balkanu, od kojeg su napravili haos. I ranije sam se izvinjavao Srbima zbog američke - a posebno Klintonove - politike prema njima. Ojačaću našu vezu sa Vladom u Beogradu, kaže predsednički kandidat republikanaca u intervjuu Nedeljniku.

Šta je još Donald Tramp rekao o ulozi Hilare Klinton i njenog supruga u ratovima na Balkanu, o njegovom viđenju odnosa Vašingtona i Beograda, šta misli o Srbima, kako se snalazi u predsedničkoj kampanji, o odnosima sa Vladimirom Putinom, o borbi protiv ISIS-a pročitajte u novom Nedeljniku.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik online)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.