TRAMP NAKON 226 DANA PRIZNAO: BAJDEN je bio bolji, a KORONA je puštena iz laboratorije u KINI!
"Dobili smo 75 miliona glasova i nismo pobedili", Foto: profimedia

šok

TRAMP NAKON 226 DANA PRIZNAO: BAJDEN je bio bolji, a KORONA je puštena iz laboratorije u KINI!

Nakon samih izbora i u danima kad su se prebrojavali dopisni glasovi, Tramp i njegova administracija pokušavali su na sve su načine da ospore njihovu valjanost

Objavljeno: 14:18h

Donald Tramp sinoć je prvi put priznao poraz na američkim predsedničkim izborima koji su bili pre 226 dana. U razgovoru sa Šonom Hanitijem na Foksu, Tramp je prihvatio da je Bajden bio bolji.

- Nismo pobedili. Trebali smo lako dobiti, 64 miliona glasova. Dobili smo 75 miliona i nismo pobedili, ali videćemo šta će se dogoditi oko toga - rekao je.

Taj njegov deo 'videćemo šta će se dogoditi' još sugeriše da se baš i nije sasvim pomirio s porazom i da gaji nadu da će nekako obrnuti poraz.

Nakon samih izbora i u danima kad su se prebrojavali dopisni glasovi, Tramp i njegova administracija pokušavali su na sve su načine da ospore njihovu valjanost. Sve je to kulminiralo 6. januara i incidentom na Kapitol Hilu, a Tramp je i nakon Bajdenove inauguracije i dalje govorio da je on stvarni pobednik.

Tramp je rekao i da pet meseci Bajdenovog mandata pokazuju zašto je on trebao da bude ponovno izabran te da je zemlja danas u 'šokantnom' stanju.

Bivši predsednik je govorio i o poreklu korona virusa te ponovio da veruje da je virus izašao iz laboratorija u Kini. Kaže kako veruje da je to bila užasna nesreća.

- Nadam se i verujem da je to bila nesposobnost - rekao je i dodao da se neki s njim ne slažu i da je tu možda bilo i namere, što bi, dodaje, bilo grozno.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.