SMS MAJKE OPTUŽENE ZA UBISTVO ĆERKE: Nije pristala na ugovoreni BRAK sa rođakom, njena smrt je ZATAŠKIVANA (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

zločin

SMS MAJKE OPTUŽENE ZA UBISTVO ĆERKE: Nije pristala na ugovoreni BRAK sa rođakom, njena smrt je ZATAŠKIVANA (FOTO)

"Vrati se kući, umiremo, biće onako kako ti želis", napisala je majka ćerki koja je bila smeštena u "sigurnu kuću" da bi se zaštitila od roditelja

Objavljeno: 12:02h

Italijanski mediji objavili su sms poruku koju je majka nestale, po svemu sudeći ubijene 18. godišnje Saman Abas, poslala ćerki da bi je na prevaru vratila kući.

"Vrati se kući, umiremo, biće onako kako ti želis", napisala je majka ćerki koja je bila smeštena u "sigurnu kuću" da bi se zaštitila od roditelja, Pakistanaca, koji su je prisiljavali na ugovoreni brak, izveštava list "Il Fato kotidijano".

Devojka se vratila, ali je nakon toga 30. aprila nestala, a sve indicije govore da je ubijena, iako njeno telo još nije pronađeno.

Roditelji ubijene devojke su pobegli u Pakistan, a italijanska policija pored njih za ubistvo optužuje i ujaka, za kojeg se smatra da je izvršilac zločina i jos dva druga rođaka, za koje se veruje da se kriju negde u Evropi.

Svi su u bekstvu i za njima je izdata međunarodna poternica.

Nestanak devojke prijavio je njen mladić, Italijan, a devojka je po svoj prilici ubijena, jer nije pristala na ugovoreni bark s rođakom u Pakistanu.

Ubistvo 18-godišnje devojke uznemirilo je italijansku javnost i pokrenulo polemiku o uspešnosti integracije stranaca koji dolaze da žive i rade u Italiji, ali i o efikasnosti sistema da pruži zaštitu, naročito ženama, kada je to neophodno.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.