RODITELJI, MAKSIMALAN OPREZ! Devojka (20) doživela SRČANI UDAR zbog izazova na TIKTOKU! (FOTO)
Britani Portilio, Foto: Printscreen/Youtube

"SUVI IZAZOV"

RODITELJI, MAKSIMALAN OPREZ! Devojka (20) doživela SRČANI UDAR zbog izazova na TIKTOKU! (FOTO)

Ovaj opasni izazov i dalje je nastavio da živi na društvenim mrežama

Objavljeno:

Novi izazov koji je preplavio Tik Tok, ispostvio se kao veoma opasan po zdravlje, o čemu svedoči iskustvo korisnika ove mreže, koji je usled vršenja izazova, doživeo srčani udar sa samo dvadeset godina.

Tik Tokerka i Instagram model, Britani Portilio, stara 20 godina, doživela je srčani udar, nakon što je rešila da isproba "Suvi izazov" najnoviji globalni hit korisnika društvene mreže koja osvaja svet.

Naime, ona je u aprilu je unosila količine proteinskog praha pred vežbanje, a da ga prethodno nije razblažila vodom za energetski podsticaj. Kako je rekla, počela je obilno da se znoji pre nego što je uopšte počela da vežba.

Međutim, čak i pored toga, ona je odlučila da nastavi sa treningom - ali stvari su počele da postaju ozbiljnije.

- Počela sam da dižem tegove, a grudi su počele da mi budu teške i da me malo bole. Zanemarila sam to jer sam pretpostavila da je reč o anksioznosti ili napadu panike i nastavila sa vežbanjem. Otišla sam kući i osetila sam mučninu i glavobolju. Istuširala sam se, ali me i dalje mučila glavobolja i nisam mogla da večeram. I pored svega toga, ipak sam odlučila da idem na posao, ali na poslu su se simptomi jakog bola u predelu grudi vratili, ali intenzivniji - rekla je ona.

Kada je stanje počelo da se pogoršava, shvatila je da se nešto veoma ozbiljno dešava sa njenim zdravljem.

- U svlačionici sam se ponovo obilno oznojila i bolela me je glava. Bol se prebacio u leđa i levu ruku. Tada sam znala da to nije anksioznost i da se možda radi o srčanom udaru.

Odlaskom u bolnicu gde su joj uradili brojne pretrage, ustanovljeno je da je doživela srčani udar. Naime, CT snimci otkrili su da je pretrpela mali srčani udar i lekari su joj rekli da je osetljiva na kofein za koji ranije nije znala.

Povodom ozbiljnosti izazova, rešila je da o tome obavesti i svoje pratioce. Zastrašujući snimak, pogledan je više od 2, 3 miliona puta. "Savetovala bih svima da saznaju svoju toleranciju na kofein i da ga samo pomešaju sa vodom - nemojte da radite ove stvari, samo zato što su u trendu na mreži", apelovala je na kraju.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Međutim, i pored njene priče, ovaj opasni izazov i dalje je nastavio da živi na društvenim mrežama.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.