BAJDEN NIJE ODGOVORIO NA PITANJE NOVINARA DA LI VERUJE PUTINU? Na konferenciji za novinare ponašao se čudno
Džo Bajden, Vladimir Putin na konferencjii za novinare, Foto: Profimedia

ŽENEVA

BAJDEN NIJE ODGOVORIO NA PITANJE NOVINARA DA LI VERUJE PUTINU? Na konferenciji za novinare ponašao se čudno

"Tokom haotičene konferencije za novinare otvorene za sve, kada su međusobno uzvikivali pitanja, predsednik je klimnuo glavom u pravcu medija. Nije odgovarao ni na jedno pitanje ili bilo šta drugo osim na haos"

Objavljeno:

Bela kuća je saopštila danas da američki predsednik Džozef Bajden nije sugerisao novinarima da veruje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu svojom reakcijom na novinarsko pitanje u Ženevi.

Na početku samita u Ženevi, Bajden je sugerisao da može da veruje na reč Putinu, klimajući glavom na pitanje novinara da li se Putinu može verovati, preneo je AP.

Direktorka za komunikacije Kejt Bedingfild izjavila je kasnije da je u tom trenutku došlo do haotične prepirke i da su novinari vikali jedni na druge.

Ona tvrdi da Bajden nije odgovorio na pitanje novinara da li veruje Putinu.

Bedingfildova je rekla da je Bajden klimnuo glavom u pravcu novinara.

Bajdenova sekretarka za štampu Džen Psaki je kasnije rekla da predsednik SAD nije odgovarao ni na jedno pitanje ili bilo šta drugo osim na haos.

"Tokom haotičene konferencije za novinare otvorene za sve, kada su međusobno uzvikivali pitanja, predsednik je klimnuo glavom u pravcu medija. Nije odgovarao ni na jedno pitanje ili bilo šta drugo osim na haos", navela je Psaki u saopštenju, preneo je britanski list "Gardijan".

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.