NAKON VERIDBE SA ČARSLOM, PRINCEZA DAJANA JE NEŠTO URADILA U TAJNOSTI: Postoji razlog za to!
Princeza Dajana, Foto: Printscreen

da znate

NAKON VERIDBE SA ČARSLOM, PRINCEZA DAJANA JE NEŠTO URADILA U TAJNOSTI: Postoji razlog za to!

Prema pisanju svetskih medija, Dajana je Australiju posetila pre objave veridbe sa princom Čarlsom kako bi raščistila misli

Objavljeno:

Pre nego što je sa suprugom Čarlsom otišla na službenu turneju po Australiji, tragično preminula britanska princeza Dajana posetila je tu zemlju u februaru 1981. godine.

Prema pisanju svetskih medija, Dajana je Australiju posetila pre objave veridbe sa princom Čarlsom kako bi raščistila misli.

Njeno putovanje je čini se prošlo nezapaženo, a posetila je gradić Jas, gde je u tom trenutku bila njena majka Frensis Spenser.

S majkom je otišla da porazgovara nakon što ju je princ Čarls zaprosio, ali istovremeno i upozorio na to u kakav će se život upustiti ukoliko pristane da mu bude supruga.

Dodaje kako je prosidba tada još bila velika tajna, a Dajana i princ Čarls nisu sretne vesti još bili podelili sa svetom. Princeza Dajana se kasnije s princom vratila u Australiju na službenu turneju, a s njima je bio i princ Vilijam.

To je jedan od tri službene posete toj zemlji na kojima su bili supružnici pre nego što su se rastali 1996. godine.

Dajana je tragično preminula nakon fatalne automobilske nesreće u Parizu 31. avgusta 1997. godine. Imala je samo 36 godina, a ceo svet i dalje žali za najomiljenijom princezom kraljevske porodice.

Bonus video:

00:37

Veliki kompozitor: Sanja Ilić komponovao je i hitove za Nedu Ukraden i Suzanu Mančić

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.