TRAMP ISPROVOCIRAO BAJDENA UOČI SAMITA: Nemoj da zaspiš tokom sastanka, i prenesi Putinu moje najlepše želje!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

TEŠKE REČI

TRAMP ISPROVOCIRAO BAJDENA UOČI SAMITA: Nemoj da zaspiš tokom sastanka, i prenesi Putinu moje najlepše želje!

Tramp je više puta svog protivnika nazivao „Uspavani Džo“ jer se Bajden često pojavljivao u javnosti dekoncentrisan, uz mnoštvo lapsusa i gafova, što je podstaklo glasine da pati od demencije

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp isprovocirao je svog naslednika Džoa Bajdena uoči njegovog samita sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom.

"Srećno Bajdenu u pregovorima sa predsednikom Putinom. Nemoj da zaspiš tokom sastanka i molim te da mu preneseš moje najlepše želje“, rekao je Tramp.

Podsetimo, tokom predizborne kampanje, Tramp je više puta svog protivnika nazivao „Uspavani Džo“ jer se Bajden često pojavljivao u javnosti dekoncentrisan, uz mnoštvo lapsusa i gafova, što je podstaklo glasine da pati od demencije.

Kako Bajden treba da se sastane sa Putinom, prvi put otkako je postao predsednik, Tramp se prisetio samita iz Helsinkija 2018. godine. Iako se sa ruskim liderom sastao u jeku priča o ruskoj umešanosti u američke izbore i optužbi da je "ruski čovek", Tramp je istakao da je taj samit bio „odličan i vrlo produktivan“.

"Tada su SAD dobile mnogo uključujući poštovanje predsednika Putina i Rusije uprkos izveštajima u lažnim medijima", saopštio je Tramp.

Sastanak Putina i Bajdena održaće se 16. juna u Ženevi. Kremlj je saopštio da predsednici nameravaju da razgovaraju o rusko-američkim odnosima, strateškoj stabilnosti, kao i o borbi protiv korona virusa i rešavanju regionalnih sukoba.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.