HOROR, KRISTINA JE PREKO MEDIJA SAZNALA DA JE UBICA NJENOG DETETA POBEGAO IZ ZATVORA: Njene reči izazivaju JEZU
Mesto zločina, Foto: Aleksandra Čolić

tuga

HOROR, KRISTINA JE PREKO MEDIJA SAZNALA DA JE UBICA NJENOG DETETA POBEGAO IZ ZATVORA: Njene reči izazivaju JEZU

Izuzetno sam ljuta i dosta mi je

Objavljeno:

Tri studenta medicine ubijena su zajedno sa vozačem Ubera u meksičkom gradu Huehocingu u februaru 2020. godine, a jedan od ubica Felipe N. pre nekoliko dana pobegao je iz zatvora.

Kristina N., majka Franciska Havijera N., jednog od ubijenih studenata tog dana, kaže da je za vest o bekstvu ubice njenog sina saznala tek nakon što je pročitala novine i da se oseća “jednako kao kada je saznala da joj je sin mrtav”.

– Izuzetno sam ljuta i dosta mi je. Osećam se kao onog dana kada su mi rekli da su moj sin i njegovi drugari ubijeni. Potrebno mi je verodostojno objašnjenje ovoga što se dogodilo, jer nisu ubili životinju, već četvoro momaka – navela je Kristina, a prenosi El Sol de Puebla.

Takođe je dodala da je poražavajuće to što ih niko iz tužilaštva okroga Puebla nije obavestio o ovom događaju.

Suočena sa ovom situacijom, majka ubijenog Franciska Havijera rekla je da je očajna zbog činjenice da ni posle godinu i po dana, nijedan od trojice počinilaca nije osuđen za ubistvo.

– Ne znam kakvu igru igraju. Umesto da kažu da su pogrešili, sada pričaju nešto sasvim drugo. Umesto da su ga osudili, sada do ovoga nebi došlo – navela je Kristina, koja je pričom rastužila mnoge žitelje Pueble.

Takođe je istakla da je sa roditeljima ostalih ubijenih momaka angažovala advokata koji ih legalno savetuje kako da se ponašaju u ovom slučaju.

Bonus video:

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!
01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media