PORUČILA JE PILETINU, ali je dočekao ŠOK! Umesto MESA dobila nešto totalno NEOČEKIVANO, UŽAS!
Ilustracija, Foto: Profimedia

bizarno

PORUČILA JE PILETINU, ali je dočekao ŠOK! Umesto MESA dobila nešto totalno NEOČEKIVANO, UŽAS!

Jollibee je brzo nakon toga izdao saopštenje u kojem je objasnio kako je ta lokacija sada zatvorena na tri dana kako bi ispitali postupke pravljenja hrane i zaposlene tima

Objavljeno:

Alique Perez naručila je hranu iz restorana Jollibee na Filipinima, ali kad je njena narudžbina stigla i kada je počela jesti, pronašla je nešto zaista uznemiravajuće, kako piše Mirror.

U objavi na Fejsbuku je objasnila: “Ovo je nešto što me frustriralo. Naručili smo iz Jollibeeja preko Graba. Naručili smo piletinu za sina, ali dok sam je pokušavala pripremiti za njega, shvatila sam da ju je teško rezati. Pokušala sam je otvoriti rukama i na moje iznenađenje, dočekala me kuhinjska krpa. Ovo je stvarno uznemirujuće... Kako, dovraga, ubaciš krpu u testo i čak je pržiš!?” Takođe je rekla da je uvek mislila da su priče o ljudima koji pronađu bizarne stvari u svojoj hrani izmišljene, ali sada shvata da sve to stvarno može biti istinito. Dodala je i kako je ova krpa bila u dodiru s uljem i brašnom u restoranu te da se zapravo i ne zna koliko je hrane imalo dodira s tom krpom. Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ovom pogreškom restorana. Jollibee je brzo nakon toga izdao saopštenje u kojem je objasnio kako je ta lokacija sada zatvorena na tri dana kako bi ispitali postupke pravljenja hrane i zaposlene tima. Takođe su se izvinili za ovaj incident te rekli kako se nadaju da će vratiti poverenje svojih kupaca sprovođenjem potrebnih koraka u osiguravanju njihovog zdravlja i sigurnosti.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.