UOČI SAMITA PUTINA I BAJDENA: Najmanje 3 hotela sa 5 zvezdica kompletno bukirana u ŽENEVI!
Džo Bajden, Vladimir Putin, Foto: Printscreen

15. I 16. JUN

UOČI SAMITA PUTINA I BAJDENA: Najmanje 3 hotela sa 5 zvezdica kompletno bukirana u ŽENEVI!

U ova tri luksuzna hotela se smeštaju gotovo svi zvaničnici, značajni učesnici i zvanice međunarodnih samita i sastanaka na najvišem državnom nivou

Objavljeno:

Najmanje tri hotela sa pet zvezdica u Ženevi kompletno su bukirani za 15. i 16. jun kada će biti održan samit predsednika Rusije Vladimira Putina i SAD Džozefa Bajdena.

U luksuznim ženevskim hotelima Inter Kontinental, Predsednik Vilson i Bo Rivaž sve sobe i apartmamni su rezervisani, ali smeštaj je još moguće pronaći samo u manjim hotelima, potvrđeno je dopisniku agencije TASS.

U ova tri luksuzna hotela se smeštaju gotovo svi zvaničnici, značajni učesnici i zvanice međunarodnih samita i sastanaka na najvišem državnom nivou.

Švajcarski mediji predviđaju da će i predsednik Rusije Vladimir Putin i američki predsednik Džo Bajden biti smešteni u hotelu Inter Kontinental koji se nalazi nedaleko od Palate nacija, evropskom sedištu svetske organizacije, i podsećaju da su u istom hotelu boravili i sovjetski lider Mihail Gorbačov i američki predsednik Ronald Regan tokom istorijskog samita 1985. godine.

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.