Ima 200 milijardi dolara i putuje kroz vekove! 10 bizarnih priča o Putinu (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: AP

DANAS MU JE SREĆAN DAN

Ima 200 milijardi dolara i putuje kroz vekove! 10 bizarnih priča o Putinu (FOTO) (GIF) (VIDEO)

On je već sada jedan od najznačajnijih ljudi u istoriji Rusije. I ceo svet ga se plaši!
Objavljeno: 16:32h

3. Staljinov kuvar

Vladimirov deda Spiridon Putin, bio je lični kuvar čuvenog sovjetskog diktatora Josifa Staljina, što ukazuje na to da su Putini uvek bili blizu vrha vlasti. Ovako, ili onako.

foto: AP

4. Ljubavni život

Tabu tema broj jedan u Rusiji nije ni Ukrajina, ni Amerika, ni neka vojna tajna, već ljubavni život Vladimira Putina. Tek 2013. godine saznalo se nešto u vezi sa bivšom ženom Ljudmilom, s obzirom na razvod posle 30 godina braka. Žene s kojima se sumnja da je u tajnom braku, vezi, ili odnosu, kriju se u debeloj senci.

Ona o kojoj se najviše spekulisalo da je u vezi sa prvim čovekom Rusije je Alina Kabajeva, bivša ruska ritmička gimnastičarka koja se nedavno pojavila u javnosti sa dvojicom dečaka. Putinovi sinovi? Ko zna...

Da li su ovo Putinovi sinovi? Njegova ljubavnica se pojavila u javnosti sa dva dečaka! (FOTO)

5. Hronično kašnjenje

Putin je dozvolio i da ga čeka jedan - papa! I to ne 5, nego 50 minuta. Novinari u Rusiji su dobro upoznati s tim, pošto im redovno kasni na konferencije, bar po sat vremena.

foto: Giphy

6. Krađa superbol prstena

Kada je vlasnik Nju Inglend Petriotsa, višestrukog osvajača američke NFL lige, bio u poseti Rusiji i ruskom predsedniku, došlo je do jednog bizarnog događaja. Naime, kada je Robert Kraft pokazivao osvajački prsten Putinu, ovaj ga je pogledao i - stavio u džep! Slučaj je obelodanjen tek 2013. godine, kada je i američki senator Džon Mekejn zatražio da se prsten vrati. Vladimir je rekao kako zadržavanje tog prstena simbolizuje pomirene odnose dve zemlje. Komad zlata nalazi se, navodno, u biblioteci u Kremlju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.