STRAVIČNO, RODITELJI DROGIRALI I UBILI FILMADŽIJU PA MU RASKOMADALI TELO: Na sličan način su UBILI ĆERKU I ZETA!
Ubistvo, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

STRAVIČNO, RODITELJI DROGIRALI I UBILI FILMADŽIJU PA MU RASKOMADALI TELO: Na sličan način su UBILI ĆERKU I ZETA!

Par iz Irana uhapšen je jer je drogirao, ubio i raskomadao sina, Babaka Koramdina, koji se bavio snimanjem filmova

Objavljeno:

Objasnili su kako su ubili zeta jer je bio nasilan, ćerku jer je postala zavisna o drogama, a sina jer je bio samac i imao veze sa studentima

Par iz Irana uhapšen je jer je drogirao, ubio i raskomadao sina, Babaka Koramdina (47), koji se bavio snimanjem filmova. Roditelji su kasnije priznali da su na isti način ubili ćerku i zeta pre nekoliko godina.

Slučaj je šokirao Iran, a vesti o šokantnom ubistvu ispunile su naslovnice u zemlji.

Pokrenula se i žestoka rasprava na društvenim mrežama o pravnom sistemu koji je relativno popustljiv prema roditeljima koji ubiju svoju decu.

Naime, ubistvo se u Iranu obično kažnjava smrtnom kaznom, ali onima koji ubiju svoju decu preti najviše 10 godina zatvora.

Koramdinovi roditelji ipak bi mogli da budu osuđeni na smrt ukoliko im se sudi i za ubistvo zeta.

Njegovo ubistvo otkriveno je u nedelju rano ujutru. Policija je pozvana u predgrađe Teherana nakon što su u kanti za smeće primećeni delovi ljudskog tela, prenosi Guardian.

Policija je pronašla ljudske ostatke, uključujući dve ruke, a uz pomoć otisaka prstiju identifikovala žrtvu. Nakon toga su otišli u kuću njegovih roditelja.

Iran (74) i Akbar Koramdin (81) rekli su policiji da su drogirali sina tabletama za spavanje, a zatim ga ugušili, izboli nožem i raskomadali njegovo telo.

Nakon što su pritvoreni, policiji su priznali da su na isti način pre 10 godina ubili svog zeta, a pre tri godine i svoju ćerku.

Objasnili su kako su ubili zeta jer je bio nasilan, ćerku jer je postala zavisna o drogama, a sina jer je bio samac i imao veze sa studentima.

Akbar je tokom pojave na sudu rekao novinarima da se ne kaje.

Ne žalim zbog toga što smo supruga i ja učinili. Oni su bili iskvareni i sada sam zahvalan Bogu - kazao je Akbar.

Ispričao je i kako je Iran podmetnula sinu tablete za spavanje.

- U petak uveče je kuvala piletinu i stavila u nju tablete kako bi ga onesvestila. No, on nije odmah pojeo piletinu, već je otišao u svoju sobu da spava. Zato smo stavili piletinu u frižider. Kada se sutra probudio, pojeo ju je - rekao je otac.

Kada se Babak oko 17 sati onesvestio, Akbar je "zavezao njegove noge za stolicu, a zatim mu stavio crnu plastičnu vrećicu na glavu". Posle ga je nekoliko puta izbo. Roditelji su zatim odneli telo svog sina u kupatilo, isekli na komade, a delove stavili u tri kofera koja su pobacali po gradu.

Policija sada istražuje da li je u sumnjivim okolnostima nestao još neki član njihove porodice.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.