Ja sam sin Bila Klintona: Majka mu je bila prostitutka koju je tata plaćao 1985. godine! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

Nova afera u Kući klintonovih

Ja sam sin Bila Klintona: Majka mu je bila prostitutka koju je tata plaćao 1985. godine! (FOTO) (VIDEO)

Tridesetogodišnji Deni Vilijams tvrdi da je biološki sin supruga aktuelne kandidatkinje za Belu kuću i želi konačno da upozna svog oca
Objavljeno: 19:50h

Deni je najpre privukao pažnju svetskih medija davne 1992. godine, još dok se Klinton spremao za kandidovanje za predsednika.

Bivša prostitutka Bobi En Vilijams, odnosno Denijeva majka, ispričala je u intervjuu za Globe kako ju je nekadašnji guverner Arkanzasa 1984. sreo tokom džogiranja ispred njene kuće nakon čega joj se predstavio.

Nekoliko dana kasnije, Klinton je navodno ponovo dotrčao do doma tada 24-godišnje En i platio joj 200 dolara za seksualnu uslugu iza obližnjeg žbuna.

Takođe, En je navela kako je nekoliko puta posle toga imala seksualne odnose sa bivšim predsednikom, nakon čega je navodno ostala u drugom stanju.

Kada je to pokušala da mu saopšti, tvrdi da se u tom trenutku samo nasmejao, pomazio njen stomak i rekao: "Devojko, to ne može biti moja beba."

Takođe, Bobi tvrdi da Deni može da bude samo Klintonov sin s obzirom da je tokom navedenog perioda bivši predsednik bio jedini belac s kojim je imala odnos.

Pre tri godine, Deni je u intervjuu za Globe objasnio razlog zbog kojeg želi da se upozna sa Klintonom.

"Negde sam pročitao da neće još dugo živeti i ja želim lično da ga upoznam pre nego što umre", rekao je 30-godišnjak.

"Samo želim da se rukujem s njim i da mu kažem "Zdravo, tata", a pre nego što to postane nemoguće", naglasio je Deni Vilijams.

(Espreso.com / dailymail.co.uk)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.