KAROLINU LOPOVI ZADAVILI ISPRED ĆERKE (11) U GRČKOJ! Nezapamćen zločin trese Balkan
Muž i žena, Foto: Facebook

JEZIVO

KAROLINU LOPOVI ZADAVILI ISPRED ĆERKE (11) U GRČKOJ! Nezapamćen zločin trese Balkan

Grupu od tri provalnika ubila je žena kojoj su opljačkali porodični stan u grčkom predgrađu Glika Nera u Atini.

Objavljeno:

Mlada Britanka je zadavljena na smrt pred svojom ćerkom, dok je njen suprug bio vezan u drugoj sobi u njihovom domu u Atini, piše Telegraph.

Stravično ubistvo dvadesetogodišnje Caroline Crouch pred njenom 11-mesečnom ćerkom šokiralo je Grčku.

Formirana je specijalna policijska radna grupa za istragu ubistva, a u toku je potraga za još neidentifikovanim napadačima.

Studentkinju je ubila grupa od tri provalnika koji su opljačkali porodični stan u predgrađu Glika Nera u glavnom gradu Grčke.

Policija je saopštila da se pljačka dogodila u utorak oko 4 sata ujutro kada je gospođa Crouch, koja je delom bila Britanka, a delom Filipinka, ali rođena u Grčkoj, spavala sa svojom bebom.

Navodno su uperili pištolj u dete, tražeći od majke da kaže gde su novac i dragocenosti.

Takođe su ubili njihovog kućnog ljubimca, a supruga gospođe Crouch Charalambos Anagnostopoulos (32), pilota helikoptera, bila je vezana za stolicu u drugoj sobi.

Tada su napadači navodno zadavili gospođu Crouch sopstvenom bluzom kako bi je sprečili da vrišti za pomoć.

Anagnostopoulos je konačno uspeo da se oslobodi i zatekao je svoju malu ćerku kako plače pored beživotnog tela svoje majke.

„Ovo ubistvo je užasan zločin počinjen sa neverovatnom okrutnošću“, rekao je Kleanthis Papagiannopoulos, portparol grčke policije. „Takva brutalnost je retka u našoj zemlji.

Prema svedočenju supruga, trojica muškaraca govorila su na iskrivljenom grčkom i uspela da ukradu oko 15.000 evra u gotovini i nešto nakita.

Komšije su rekle da su tokom poslednjih nekoliko nedelja videli sumnjiv automobil kako kruži oko kuće.

Policija je rekla da je verovatno da je banda neko vreme nadgledala porodicu pre nego što je izvršila pljačku.

Grčka vlada ponudila je u utorak nagradu od 300.000 evra onome ko se javi sa informacijama koje bi dovele do hapšenja bande.

Caroline Crouch rođena je na ostrvu Alonissos 2001. godine od oca Britanca i majke Filipinke, a udala se za muža, pilota, 2017. godine.

Hobiji su joj bili kickboking i ronjenje. Živi u Glika Neri od 2019. godine i bila je studentkinja Univerziteta u Pireju.

Gradonačelnik Alonissosa Petros Vafinis rekao je grčkoj televiziji da su svi šokirani ubistvom. 'Bila je slatko stvorenje, divna mlada devojka, puna energije, koja je bila aktivna u mnogim događajima na ostrvu.'

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.