UHAPŠENI ORGANIZATORI ILEGALNIH AUTO-TRKA U ŠVAJCARSKOJ: Među njima ima i NAŠIH DRŽAVLJANA
Auto-put, Foto: Printscreen/youtube

vest

UHAPŠENI ORGANIZATORI ILEGALNIH AUTO-TRKA U ŠVAJCARSKOJ: Među njima ima i NAŠIH DRŽAVLJANA

Kako se navodi, uhapšeni imaju između 24 i 40 godina, a među njima ima i državljana Švajcarske, Italije, Makedonije, Srbije i BiH

Objavljeno:

Kako je saopšteno, zbog ilegalnog organizovanja auto-trka, policija u Švajcarskoj uhapsila je jedanaest muškaraca i jednu ženu. Prema informacijama, među njima se nalaze i državljani Republike Srbije.

Kako se navodi, uhapšeni imaju između 24 i 40 godina, a među njima ima i državljana Švajcarske, Italije, Makedonije, Srbije i BiH.

– Ova grupa je na kantonalnim putevima na kojima je ograničenje brzine 80km/h organizovala trke na kojima su se kola kretala čak do 200 kilometara na sat, a na auto-putu i 287 km/h. U te svrhe korišćeni su sportski automobili koji su bili dodatno dorađeni da razvijaju izuzetne brzine – navode mediji. Policijska akija započela je još pre dve godine.

– Tada se pojavila informacija da se ove trke odvijaju oko Sent Galena, pa je uhapšen 21 vozač. Pronađeni su tragovi koji su policiju odveli i do ciriške grupe, koja je sada pala – pišu mediji. Švajcarske vlasti zaplenile su automobile korišćene u trkama. – Četiri osobe ostale su u pritvoru.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.