ŠOKANTAN SNIMAK IZ AMERIKE! Direktorka škole DRVENOM DASKOM udarala devojčicu (6)! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Direktorka tuče dete, Foto: Printscreen/Twitter

istraga je u toku

ŠOKANTAN SNIMAK IZ AMERIKE! Direktorka škole DRVENOM DASKOM udarala devojčicu (6)! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Direktorka je kaznila devojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru

Objavljeno:

Melisa Karter, direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju devojčicu, prenosi New York Post. Na videu koji je snimila majka devojčice, jasno se vidi kako Karter savija devojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorka je kaznila devojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru. Njena majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u kancelariji direktorke šokirao ju je.

Odlučila je sve snimiti kako bi joj nadležni verovali i sankcionisali direktorku.

- Niko mi ne bi verovao da nisam sve snimila. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji shvatili što se događa u školi koju pohađaju njihova deca - rekla je majka kažnjene devojčice.

Celi slučaj zgrozio je roditelje i zaposlene škole.

- Nikad nisam udarila svoju devojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu verovati da se tako nešto može dogoditi - rekla je majka 6-godišnje devojčice.

Policija Clewistona i Odeljenja za decu i porodicu potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom.

Advokat Bret Provinski koji radi s imigrantima i koji je zadužen za slučaj devojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posledice na psihičko stanje deteta.

- Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Devojčica je bila prestravljena te se osećala ranjivom - kazao je advokat.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.