HLADNOKRVNI UBICA (31) PRONAĐEN MRTAV U ZATVORU: Prerezao grlo drugu sa samo 14 GODINA! (VIDEO)
Majkl Hernandez, Foto: Printscreen/Youtube

STRAVA I UŽAS

HLADNOKRVNI UBICA (31) PRONAĐEN MRTAV U ZATVORU: Prerezao grlo drugu sa samo 14 GODINA! (VIDEO)

Hernandez je služio doživotnu robiju zbog ubistva Džejmija Gauha u februaru 2004, kad su obojica imala 14 godina i pohađala Srednju školu Sautvud u Palmeto Beju

Objavljeno:

Tinejdžer ubica koji je pre 17 godina namamio prijatelja u deo javnog tuša u srednjoj školi u predgrađu Majamija i prerezao mu grlo umro je u zatvoru u 31. godini života.

Prema podaciam zatvora vidi se da je Majkl Hernandez umro u četvrtak. On je bio zatvoren u Korektivnoj ustanovi Kolumbija, oko 80 kilometara zapadno od Džeksonvila. Nije objavljen uzrok smrti, ali WFOR-TV prenosi da je preko video kamere viđeno kako se Hernandez srušio i dodaje da se ne sumnja u ubistvo.

Hernandez je služio doživotnu robiju zbog ubistva Džejmija Gauha u februaru 2004, kad su obojica imala 14 godina i pohađala Srednju školu Sautvud u Palmeto Beju, tik kod Majamija.

Hernandez je namamio Džejmija u deo tuša za hendikepirane osobe pre časa, obećavajući da će mu nešto pokazati. Potom je izvadio nož, izbo ga više od 40 puta i prerezao mu grlo. Nož je sakrio u tajni odeljak u svom rancu i otišao na čas.

Nakon što je pronađeno Džejmijevo telo, jedan profesor je primetio krv na Hernandezu i pozvao policiju. Kako je otkriveno, Hernandez je postao opsednut serijskim ubicama i proučavao ih je preko interneta. Sastavio je listu ljudi koje želi ubiti, uključujući Džejmija.

Hernandez je želeo da ubije dvoje prijatelja, ali je Andre Martin postao sumnjičav kad je ovaj pokušao da namami njega i Gouha u kupatilo. Školsko zvono je pozvonilo i sva trojica su otišla na čas. Sledećeg dana Hernandez je ubio Gouha.

Proglašen je krivim za prvostepeno ubistvo 2008, nakon što je porota odbila njegov poziv na gubitak razuma.

Džejmijev otac Horhe Gouh rekao je "Majami herald" da je bio "šokiran" kad je čuo da je Hernandez umro.

- Nisam to uopšte očekivao – rekao je on.

Horhe je dodao da on i njegova žena i dalje razgovaraju o svom sinu, koji bi sada imao 31 godinu, "ali ne na tužan način". Njihov sin je bio odlikaš koji je svirao violinu.

Andre Martin je danas policajac okruga Majami-Dejd. On je rekao da su osećanja oko Hernandezove smrti pomešana.

- Moje saučešće i dalje ide za Džejmijeve roditelje i čitavu porodicu Gouh. I Hernandezovoj porodici – oni nisu bili ti koji su počinili zločin i izgubili su člana porodice – rekao je Martin.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Yahoo News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.