HLADNOKRVNI UBICA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU! Azam je ubio ženu, a zatim je isekao na komade i stavio u kontejner!
Ubica, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

HLADNOKRVNI UBICA DOBIO ZASLUŽENU KAZNU! Azam je ubio ženu, a zatim je isekao na komade i stavio u kontejner!

- Ta osoba je umrla kada je žena koju sam volela ubijena - rekla je ona.

Objavljeno:

Ubica iz prodavnice ćevapa ubio je ženu "dobrog srca", isekao joj telo na komade i konačno dobio zasluženu doživotnu zatvorsku kaznu.

Azam Mangori (24) ubio je Loren Kok (32), a zatim je isekao na sedam delova - skrivajući njene ostatke po kantama i u šumi u Ekseteru.

Mangori je zatim ušao u Lorenine društvene naloge i koristio njenu SIM karticu kako bi stvorio utisak da je ona živa i zdrava za porodicu i prijatelje. Na sudu se potom čulo da je gospođica Kok imala "veliku nesreću" da naleti na radnika Mangorija u prodavnici nakon što je uživala pripita u noćnom druženju sa prijateljima u Ekseteru u Devonu.

Sudija Garnhem ga je osudio na doživotnu kaznu zatvora - dodajući da će odslužiti 20 godina pre nego što bude razmotrena mogućnost za uslovno puštanje na slobodu.

- Odlučili ste da ubijete Loren Kok gušeći je. Svojim postupcima ste ubili ovu bistru, živahnu, inteligentnu mladu ženu koja je imala ceo život ispred sebe - rekao je sudija.

Sudija je dodao da je gospođica Kok bila "onesposobljena pićem" kada ju je Mangori davio stavljajući joj prsluk u usta. Rekao je da je Mangori držao njeno telo u svom stanu osam dana - a njena porodica i prijatelji bili su "osam dana u očaju nadajući se i pored potraga koje nisu urodile plodom".

Lorenina partnerka, mama Elis Felou, rekla je sudu da se "nikada neće oporaviti" od ubistva Loren.

- Ta osoba je umrla kada je žena koju sam volela ubijena - rekla je ona.

Krunski sud u Ekseteru čuo je da je Mangori video ženu dok je sama išla prema svojoj kući u ranim satima 1. septembra prošle godine.

Snimci CCTV-a prikazuju poslednje trenutke gospođice Kok dok je šetala centrom grada Eksetera pre nego što je sela na klupu da pojede ćevap, kao i Mangori koji je kasnije napustio svoj stan sa velikom sportskom torbom - za koju se veruje da je sadržala neke delove tela Loren.

Mangori, poznat i kao Kristofer Majer, odveo je Loren u svoj stan pored radnje fast fuda i ubio je. Snimljen je kako napušta stan, a zatim se tamo vraća sa Loren u 2.45 ujutro - poslednji put kada je viđena živa.

Bolesnik je koristio alate kako bi joj "uredno" odsekao ruke i noge i odložila delove tela na raznim mestima, uključujući šumu u blizini Njuton St Sirea i kante za smeće ispred fast fuda. Takođe je viđen na CCTV-u kako je nekoliko puta išao do Vilka kako bi kupio vreće za kante za koje se veruje da su korišćene za zavijanje Loreninog tela.

Danima je čuvao njene ostatke u svom stanu iznad fast fud radnje, a zatim je raskomadao i umotao u vreće za kante. Njeni prijatelji i porodica postali su sumnjičavi prema porukama koje su dobijali i prijavili su nestanak policiji.

CCTV, DNK dokazi, telefonski zapisi, pretraživanja interneta i toksikološki testovi na ostacima Loren dokazali su da ju je on ubio. Mangori se ranije izjasnio da nije kriv za ubistvo, ali je priznao optužbu za sprečavanje zakonitog sahranjivanja Loren.

Nakon petonedeljnog suđenja na Krunskom sudu u Ekseteru, Mangorija, bez tačne adrese, porota je nakon šest sati razmatranja osudila za ubistvo. Poroti je saopšteno da je usamljenik sa opsesijom u vezi sa igrama na internetu, zapravo hladni i proračunati ubica koji gaji mračne fantazije o kasapljenjima.

- Jedne noći u leto prošle godine, žena po imenu Loren Kok nestala je u Ekseteru. Bila je sa prijateljima uveče, tokom jedne avgustovske proslave. Otprilike u 1.30 ujutru krenula je sama kući i puno je popila. Mesto njenog prebivališta još je nedelju dana bila misterija za njenu porodicu i prijatelje. Niko nije znao gde se nalazi. Odgovor je bio da ju je ubio ovaj optuženi. Imala je veliku nesreću što ju je primetio dok je išla kući. On je sam šetao ulicama - rekao je tužilac Simon Louz pred porotom.

Ubica je zatvoren

- Prišao joj je, nikada se ranije nisu sreli. Iskoristio je njeno pijano stanje i imao je seksualni susret sa njom na ulici. Zatim ju je odveo nazad u svoju sobu iznad fast fuda u centru grada i tamo je ubio. Isekao je njeno telo na sedam delova i odložio ih. Osakatio je telo na razne načine. Odložio je njenu odeću i sve stvari koje je imala kod sebe, a SIM-karticu je uzeo sa njenog telefona i iskoristio je da bi se pretvarao da je ona, i pretvarao se svetu da je još uvek živa - rekao je tužilac.

- Presekli ste joj disajne puteve i ugušili je. Umrla je ispred vas - dodao je Louz.

Lorenina porodica je rekla da je ona bila "najljubaznija i najdarežljivija devojka - otkucaji srca naše porodice".

- Nažalost, nikad više nećemo moći videti Loren živu. Ništa nikada neće zameniti slomljena srca porodice koja će takva biti svakodnevno sve do kraja naših života.“

Pomoćnik glavnog policajca Devona i Kornvola Džim Kolvel rekao je da je ubistvo "bezosećajno i brutalno po svojoj prirodi".

- Policija Devona i Kornvola, zajedno sa mnogim delovima našeg društva, trenutno razmišlja o isticanju pretnji koje mnoge žene i devojke osećaju svakodnevno - rekao je on.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.