NEVEROVATNA ČINJENICA VEZANA ZA BRITANSKOG PREMIJERA: Spremite se za ŠOK! (VIDEO)
Boris Džonson, Foto: Youtube printscreen

neverica

NEVEROVATNA ČINJENICA VEZANA ZA BRITANSKOG PREMIJERA: Spremite se za ŠOK! (VIDEO)

Prošle nedelje, zvaničnici su negirali da je Džonsonu savetovano da promeni broj telefona

Objavljeno:

Privatni broj telefona premijera Velike Britanije Borisa Džonsona je dostupan na internetu već 15 godina, preneo je danas BBC.

Broj, koji je objavljen u novinskom izveštaju 2006, nije nikada obrisan i, kako ocenjuje BBC, čini se da ga premijer i dalje koristi.

Prošle nedelje, zvaničnici su negirali da je Džonsonu savetovano da promeni broj telefona.

Parlamentarac Laburističke stranke Rejčel Hopkins je rekla da bi dostupnost Džnsonovog privatnog mogla da ima implikacije na sigurnost i rizik od ucene.

Iz Dauning strita su odbili da komentarišu informaciju da je Džonsonov telefon dostupan, kada je prvi put vest objavio nedeljnik o poznatim ličnostima, Popbič.

Džonson je 2006. godine bio poslanik oblasti Helni i zamenik ministra za visoko obrazovanje, a novinari su ga pozvali da ga kontaktiraju o određenom pitanju u to vreme.

BBC dodaje da, iako je Džonson bio manje poznat nego sada, i tada je imao zavidnu reputaciju i da se pojavljivao u emisiji BBC-ja "Da li imam vesti za tebe".

Samo dve godine kasnije, postao je gradonačelnik Londona.

Pokušaji agencije PA njuz da dobiju Džonsona su se završili automatskom porukom da je "mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan, molimo vas pokušajte kasnije ili pošaljite poruku".

Kako se navodi, Džonson je kritikovan zbog načina na koji koristi mobilni telefon prethodnih nedelja, usled sve većih pitanja o lobiranju unutar vlade.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.