STVARNO IH MRZIM! VODITELJ FOKSA BEZ MILOSTI ZA KOLEGE: Vodeći američki novinari su MALOUMNI I KUKAVICE (VIDEO)
Taker Karlson, Foto: Printscreen/Youtube

au!

STVARNO IH MRZIM! VODITELJ FOKSA BEZ MILOSTI ZA KOLEGE: Vodeći američki novinari su MALOUMNI I KUKAVICE (VIDEO)

Njegove žalbe uključivale su da rad glavnih novinara nije bio „usmeren nagore“

Objavljeno:

Vodeći američki novinari su "kukavice", rekao je u petak voditelj Foks Njuza Taker Karlson, ne imenujući nijednog takvog reportera koje je takođe nazvao "ljigavcima koji nisu vredni poštovanja".

On je takođe nazvao druge u svom poslu „maloumnim, opsednutim statusom, nesigurnim, ne toliko bistrim, samo ne impresivnim“.

„Muka mi je od njih“, rekao je. "Stvarno ih mrzim."

Karslon je razgovarao sa Outkick-om, veb sajtom za sport i pop kulturu. Njegove žalbe uključivale su da rad glavnih novinara nije bio „usmeren nagore“.

„Jednostavno ne mogu da kažem koliko mi se gadi“, rekao je, „ne samo zbog detalja o laganju medija, već i zbog gnušanja zbog tema. Mediji su u osnovi pretorijanska garda za vladajuću klasu, telohranitelji Džefa Bezosa. To je suprotno od onoga što bismo trebali imati".

"Stvarno ih mrzim zbog toga, biću iskren."

Karlson je podržavao Donalda Trampa u i izvan vlasti, prošlog oktobra je čuveno vodio bizaran intervju nakon što se tadašnji predsednik oporavio od korone.

Jedan kolumnista Vašington Posta nazvao je Karlsona „bliskim, a ne potpuno poistovećenim sa MAGA pokretom“, što je omogućilo relativno distanciranje, jer „Tramp deli mnoge od svojih osnovnih filozofija, poput očuvanja institucionalne moći za bele Amerikance“.

Karlson redovno zagovara „teoriju zamene“, koja kaže da demokrate podstiču imigraciju kako bi pobedile na izborima. Nedavne pozive da ga zbog toga otpuste odbili su Mardokovi - imigrantska porodica koja je vlasnik Foks Njuza.

Karlson se u nekim krajevima vidi kao mogući republikanski predsednički kandidat 2024. godine, ukoliko Tramp ne odluči da se kandiduje.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.