KREMLJ: Zapad treba da PREKINE sa masovnom ANTIRUSKOM PSIHOZOM!
Kremlj, Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

TENZIJE!

KREMLJ: Zapad treba da PREKINE sa masovnom ANTIRUSKOM PSIHOZOM!

Peskov je podsetio da Rusija nije bila inicijator napetosti u odnosima sa Zapadom, ali uvek reaguje na neprijateljske poteze

Objavljeno:

Zapad treba da prekine sa masovnom antiruskom psihozom i konstruktivno vodi dijalog radi prevazilaženja nastalih nesuglasica, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Treba pozvati sve da se smire i prekinu sa masovnom antiruskom psihozom i da konstruktivno vode dijalog kako bi se prevazišle nastale nesuglasice“, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje novinara kako Kremlj ocenjuje situaciju na međunarodnoj areni, da li je u toku zaoštravanje odnosa Rusije sa drugim državama.

Portparol Kremlja je nazvao neosnovanim optužbe na račun Rusije za umešanost u eksplozije na skladištima municije u Češkoj.

„Te izmišljene, neosnovane optužbe naših čeških oponenata su nečuvene. One se ne mogu shvatiti, niti analizirati“, izjavio je Peskov.

Ruski zvaničnik se dotakao i povratka ruskog ambasadora Anatolija Antonova u Vašington. Po njegovim rečima, predsednik Vladimir Putin će doneti odluku tim povodom, onda kada on bude smatrao potrebnim.

Peskov je podsetio da Rusija nije bila inicijator napetosti u odnosima sa Zapadom, ali uvek reaguje na neprijateljske poteze.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.