STRAVIČNE VESTI, UMRO POZNATI MUZIČAR: Zauvek ćemo ga pamtiti po VANVREMENSKOM HITU!
Teška nedelja, Foto: Profimedia

TUGA!

STRAVIČNE VESTI, UMRO POZNATI MUZIČAR: Zauvek ćemo ga pamtiti po VANVREMENSKOM HITU!

Prošle nedelje pojavio se video snimak Roba u bolničkom krevetu. To je zateklo mnoge fanove nespremne s obzirom na to da ga nisu videli ni čuli od njega neko vreme

Objavljeno: 23:50h

Posle teške nedelje od smrti poznatog repera DMKS-a, hip hop zajednica sada oplakuje gubitak još jedne zvezde. Prema bliskim prijateljima kao što je Mario Vinans koji je objavio o njegovoj smrti na IG, Blek Rob je nažalost preminuo.

Prošle nedelje pojavio se video snimak Roba u bolničkom krevetu. To je zateklo mnoge fanove nespremne s obzirom na to da ga nisu videli ni čuli od njega neko vreme. Dok je bio tamo, on je podelio saučešće Iks-u. "Osećam sve u vezi DMKS-a, rekao je u klipu koji je Didžej Self objavio. "Iks je bio pozitivan. Ljubav Iks-u."

U danima koji su usledili, Rob bi objavio da je takođe beskućnik i da se bori sa zdravstvenim problemima uključujući otkazivanje bubrega, što je Didžej Self potvrdio: "O, čoveče, bavio sam se ovim pet godina. Četiri infarkta... Ne znam šta da ti kažem čoveče. Sra*e je ludo", priznao je "Nemam kuću u kojoj bih živeo - osim možda stana. Ja i moj čovek pokušavamo da se nađemo. Kažem ti čoveče, ovo sra*e je čudno. Teško je, znaš ša ti govorim?"

Didi je pružio pomoć Robu kako god da je mogao - i učinio upravo to - što je još jedan bivši Bad Boj reper Mark Kuri priznao na društvenim mrežama. "A vi se obraćate, pokušavate da pomognete", Kuri je rekao povodom Paf-ove pomoći. "Nećemo reći da nije - Pafi zaista pokušava da pomogne." Kao biši umetnik u Bad Boj Rekords, Paf je želo da bude siguran da je Rob zbrinut na najbolji način.

Ostaće upamćen po hitu "Whoa" koji je 2000. godine ušao na listu top 100 Bilborda.

Prema "HelathLine.com", otkazivanje bubrega se događa kada vaši bubrezi izgube sposobnost efikasnog filtriranja otpada iz krvi osobe, što onda dovodi do toga da osoba ima rezerve toksina u svom telu koje mogu negativno uticati na njeno zdravlje i na kraju može biti opasno po život.

Rani stadijumi bolesti bubrega često imaju malo ili ni malo simptoma, zbog čega je i zovu "tiha bolest", a mnogi shvate da je imaju kada je prekasno i kada su njihovi bubrezi ozbiljno oštećeni.

Počivaj u miru, Blek Rob.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/revolt.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.