POLITIČAR PRIZNAO AFERU, A ONA OTRKILA SVE SOČNE DETALJE: Spavala sam u krevetu njegove žene!
Njihova afera je trajala tri godine, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOKANTNO

POLITIČAR PRIZNAO AFERU, A ONA OTRKILA SVE SOČNE DETALJE: Spavala sam u krevetu njegove žene!

Državni sekretar države Alabama i član Republikanske stranke rekao je da se 2022. neće boriti za mesto u američkom Senatu

Objavljeno:

Džon Meril (57), državni sekretar američke savezne države Alabama i član Republikanske stranke, priznao je da je tri godine varao suprugu sa 44-godišnjim advokatom Cesaire McPherson, prenosi Daili Mail.

Merrill je priznala aferu sa McPhersonom nakon što ju je otkrila na internet blogu National File.

Advokat je na blogu detaljno opisao njene sastanke sa Merrill, navodeći da su se nekoliko puta seksali u njegovom bračnom krevetu i da je njihovu vezu najmanje jednom snimila video kamerom.

McPherson je rekla da je vezu sa Merrill inicirala kontaktirajući ga putem društvenih mreža. Prvo su se, kaže, dopisivali, ali Merrill je odmah dao do znanja da ga zanima nešto više. Posle višemesečne prepiske, McPherson i Merrill počeli su da šalju jedni drugima fotografije svog tela i „rade stvari“.

McPherson i Merrill počeli su se češće viđati u julu 2019. godine, a advokat je rekao da je dva puta spavala u njegovoj kući. „Spavala sam u krevetu njegove žene i tamo smo se seksali“, otkrila je.

McPherson je takođe rekao za National File da je Merrill rasista i samo se pretvara da voli Afroamerikance.

U oktobru 2020. godine, McPherson je takođe objavila snimak 17-minutnog telefonskog razgovora koji je vodila sa Merrill. Zvaničnik Alabame rekao je da je čuo deo snimka i da nije imao opravdanje za svoju aferu.

Na snimku se čuje McPherson Merrilla kako pita da li je njihov poslednji seks zaista bio poslednji. „Pa, bio je to prilično lep dan“, odgovorio je Merrill. „Da li je to bilo poslednji put“, pitao ga je ponovo McPherson. „Navodno jeste“, odgovorio je zvaničnik. Advokat ga je zatim neko vreme ispitivao o konkretnim seksualnim radnjama koje su obavljali na više lokacija.

Zvaničnik Alabame u početku je odbacio navode o aferi sa McPhersonom, tvrdeći da ga to "proganja" i "uznemirava". Kasnije je, međutim, priznao da je s njom stupio u „neprimereni odnos“.

Merrill je rekao da zbog otkrivene afere neće izaći na izbore za Senat Sjedinjenih Američkih Država koji će biti održani 2022. godine.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.