PUČE BRUKA! POSLE ZATVORA POSTAO I ŠVALER: Žena fudbalera iz osvete objavila golu sliku njegove ljubavnice!
Foto: Printscreen/Instagram/

uhvaćen u prevari

PUČE BRUKA! POSLE ZATVORA POSTAO I ŠVALER: Žena fudbalera iz osvete objavila golu sliku njegove ljubavnice!

Sada ga očigledno čeka i razvod

Objavljeno: 12:01h

Pavel Mamajev očito nema mira van fudbalskog terena, a svako malo upadne u problem. Posle boravka u zatvoru i vraćanja fudbalu sada je ponovo u epicentru skandala pošto je njegova supruga Alana otkrila da ju je varao s drugom devojkom.

Ona je otkrila da je ruski fudbaler imao aferu tokom zimskih priprema u Španiji, pa je odlučila da se osveti njemu, a posebno švalerki.

Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Instagram/

Na Instagram storiju je objavila njenu golišavu fotografiju koju je slala Mamajevu. Međutim, tu se nije zaustavila.

Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Instagram/

Otkrila joj je puno ime i prezime i objavila fotografiju njene lične karte. Javno je potom otkrila i njen broj telefona.

Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Instagram/

Podsetimo, Mamajev je u maju 2019. osuđen na godinu i po zatvora, a pušten je ranije.

KAKO JE MAMAJEV ZAVRŠIO U ZATVORU?

Aleksandar Kokorin i Pavel Mamajev osuđeni su na godinu i po zatvora zbog huliganskog napada i premlaćivanja ruskog političara Denisa Paka u jednom moskovskom kafiću u oktobru prošle godine i napada na jednog vozača.

U incident su bili uključeni i Kokorinov brat Kiril i još jedan mladić, a obojica su dobila istovetne kazne kao i fudbaleri.

Aleksandar Kokorin, Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Twitter

Kokorin i Mamajev su u oktobru 2018. godine u alkoholisanom stanju u jednom kafiću u Moskvi pretukli Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gajsina, šefa Državnog naučnog centra.

Pak, koji je funkcioner u ruskom ministarstvu industrije i trgovine, zamolio je fudbalere da se malo stišaju, nakon čega su ga fizički napali. Kokorin ga je čak udario stolicom u glavu zbog čega je Pak dobio potres mozga.

Nekoliko sati ranije istog dana ruski fudbaleri i njihovi prijatelji su napali jednog vozača na parkiralištu i pretukli ga. Napadnuti čovek uspeo je da im se istrgne i pobegne, ali su ga zatim sustigli i brutalno išutirali.

Pavel Mamaev, Aleksandar Kokorin
foto: Printscreen

Ruski ministar sporta Pavel Kolobkov poručio je da Kokorin i Mamjaev više nikada neće igrati za reprezentaciju, posebno jer im ovo nije prvi takav incident. Nakon ispadanja ruske reprezentacije s Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, izazvali su incident u jednom noćnom klubu u Monte Karlu zbog čega su izbačeni iz nacionalnog tima. Kokorin se kasnije izvinio i vraćen je u tim.

Kokorin trenutno igra za Fiorentinu, a u dresu reprezentacije Rusije sakupio je 48 nastupa postigavši 12 golova, dok je Mamaev upisao 15 utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.