OGLASILA SE BELA KUĆA:Ruske vlasti odgovorne za zdravlje Navaljnog, pozivaju da se postaraju za njegovu bezbednost!
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni, Foto: Profimedia

njemu sve lošije i lošije!

OGLASILA SE BELA KUĆA:Ruske vlasti odgovorne za zdravlje Navaljnog, pozivaju da se postaraju za njegovu bezbednost!

Navaljni je, naime, ranije rekao da je imao temperaturu 38,1 i jak kašalj, kao i da su trojica od 15 zatvorenika iz njegovog okruženja u zatvoru u regionu Vladimir hospitalizovana jer se sumnja da imaju tuberkulozu

Objavljeno:

Bela kuća je danas saopštila da su veoma uznemirujući izveštaji o tome da se zdravstveno stanje zatvorenog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog pogoršava i pozvala je ruske vlasti da se postaraju za njegovu bezbednost i zdravlje.

- Uznemiruju nas izveštaji da se zdravlje gospodina Navaljnog pogoršava. Pozivamo ruske vlasti da preduzmu sve potrebne mere kako bi osigurale njegovu bezbednost. Sve dok je u zatvoru, ruska vlada je odgovorna za njegovo zdravstveno stanje, rekla je na konferenciji za štampu portparolka Bele kuće Džen Psaki, prenosi Rojters.

Agencija navodi da su advokati Navaljnog, koji inače štrajkuje glađu, rekli danas da se njegovo zdravstveno stanje pogoršava i da mu je dijagnostikovana kičmena kila, te da je bio negativan na korona virus nakon što je dobio simptome respiratorne infekcije.

Navaljni je, naime, ranije rekao da je imao temperaturu 38,1 i jak kašalj, kao i da su trojica od 15 zatvorenika iz njegovog okruženja u zatvoru u regionu Vladimir hospitalizovana jer se sumnja da imaju tuberkulozu.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.