UBIJEN ČUVENI MMA BORAC! Tajler Ist prvo pucao na svoju devojku, pa ga je ubio drugi muškarac
Borac, Foto: Youtube Tajler Ist

jezivo

UBIJEN ČUVENI MMA BORAC! Tajler Ist prvo pucao na svoju devojku, pa ga je ubio drugi muškarac

Žena je prebačena u bolnicu i od utorka je u stabilnom stanju dok se leči zbog povreda.

Objavljeno:

Profesionalni MMA borac Tajler Ist ubijen je u ponedeljak uveče u Los Lunas-u, N.M.

Prema policiji države Novi Meksiko, Ist, 30, pronađen je mrtav od strane šerifske kancelarije okruga Valencia nakon poziva na domaći spor. Blizu Ista je takođe pronađena žena koja je zadobila prostrelnu ranu, koja je proglašena mrtvom na mestu događaja. KOB4 je prvi prijavio njegovu smrt.

Biro za istragu policije države Novog Meksika utvrdio je da su Ist i njegova devojka bili u svađi. Ist je pucao u svoju devojku (ženu zatečenu na mestu događaja) i odvukao je napolje. Tada je na njega pucao drugi čovek, takođe u rezidenciji.

Žena je prebačena u bolnicu i od utorka je u stabilnom stanju dok se leči zbog povreda. Čovek koji je pucao na Ista pobegao je sa lica mesta pre dolaska policije. Policijska istraga je u toku.

U proteklih 12 godina, Ist je imao višestruke probleme sa zakonom u vezi sa navodnim incidentima porodičnog nasilja. 2009. godine Ist je optužen za prebijanje kolege iz gimnazije Belen u teretani. Nije se izjasnio da negira optužbe za povrede trećeg stepena i osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine, koju je kasnije prekršio kada je koristio lažnu ličnu kartu.

2012. godine Ist je ponovo uhapšen zbog optužbi za porodično nasilje, nakon što je njegova bivša devojka tvrdila da je biopod dejstvom narkotika i fizički je napao. Ist je optužen za otmicu, tešku provalu i podmićivanje svedoka.

UIst je brat bivšeg UFC borca Codi East-a. Tajler se 21 put takmičio kao profesionalni MMA borac od 2009. do 2016. godine i prethodno je trenirao na JacksonVink MMA u Albukuerkueu.

Ist je debitovao profesionalno na Bellatoru 3, postigavši nokaut u prvoj rundi protiv Amedea Viole. Tokom poslednjih godina, Ist se borio za niz različitih organizacija, uključujući KOTC. Njegova poslednja borba odigrala se u oktobru 2016. godine u Legaci FC 60. Ispao je od Brian Heden-a u 1. kolu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.