ZNA SE NA KOGA JE MISLILA MEGAN MARKL kad je govorila o RASIZMU u kraljevskoj porodici?!
Megan Markl i Princ Hari, Foto: Profimedia

OTKRIVAJU SE JOŠ DETALJI

ZNA SE NA KOGA JE MISLILA MEGAN MARKL kad je govorila o RASIZMU u kraljevskoj porodici?!

Ispričali su da su članovi kraljevske porodice izrazili zabrinutost koliko će crno biti dete Megan i Harija kad se rodi.

Objavljeno: 15:51h

Iako se dosad nagađalo ko je mogao izreći gnusne priče o tome da će dijete Megan i Harija imati tamniju boju kože i brinuti se koliko će tamna biti, dvojac je odmah rekao da to nisu bili ni kraljica ni Čarli

Nakon što su u martu Megan Markle (39) i princ Hari (36) dali intervju Opri Winfri (67) i otkrili razne pikanterije s kraljevskog dvora, celi svet počeo je da priča o rasizmu.

Naravno, to se dogodilo jer ga je slavni dvojac spomenuo. Ispričali su da su članovi kraljevske porodice izrazili zabrinutost koliko će crno biti dete Megan i Harija kad se rodi.

Iako ih je Opra pitala ko je govorio to, odbili su da imenuju osobu koja je pokrenula pitanje o boji kože dečaka. Dugo se nagađalo o kome se radi, a sada je kontroverzna britanska autorka Ladi Kolin Kampbel rekla da je u pitanju princeza Ane (70), kraljičina kći.

Ipak, napominje da je njen komentar pogrešno shvaćen i da se zapravo brinula o tome kako će se Megan uklopiti u kraljevsku porodicu.

Hari je zbog spominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. Ana je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu te je rekla da to neće izazvati probleme samo porodice, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da naše problem tamo gde ga nema - tvrdi Kampbel. Članovi dvora te Megan i Hari zasad nisu komentarisali ove tvrdnje.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.