DETE (9) UMRLO U NAJGORIM MUKAMA: Maćeha ga izgladnjivala i maltretirala, otac sve to gledao i nije reagovao!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

DETE (9) UMRLO U NAJGORIM MUKAMA: Maćeha ga izgladnjivala i maltretirala, otac sve to gledao i nije reagovao!

Erik i Monik Osuna pojavili su se u sredu na saslušanju na kojem su tužioci predstavili svedoke kako bi pokušali da ubede sudiju da su optužbe za ubistvo prvog stepena opravdane

Objavljeno:

Sud u Ajdahu saznao je o užasnim detaljima smrti dečaka (9), nakon što ga je maćeha navodno izgladnjivala i mučila do smrti dok je radila od kuće za vreme karantina.

Erik i Monik Osuna pojavili su se u sredu na saslušanju na kojem su tužioci predstavili svedoke kako bi pokušali da ubede sudiju da su optužbe za ubistvo prvog stepena opravdane.

Emrik Osuna (9) umro je u septembru nakon što je hitna pomoć došla u kuću njegovih roditelja i videla da ne diše, dok su ostaci povraćke bili u njegovoj kosi.

Na sudu su prikazane i fotografije iz stana napravljene u noći kada je dečak umro. Na njima se vidi kako dečak leži na podu, go i bez svesti, sa modricama preko tela, prenosi Daily mail.

Iako su otac i maćeha u početku tvrdili kako dečak pati od mentalnog poremećaja, zbog čega mu je stavljala i pelene jer je stalno bio upišan, istraga je pokazala da je Monik zlostavljana dečaka od početka 2020. godine, kada je rodila ćerku.

Osuna je navodno priznala da je tukla dečaka raznim predmetima: kaišem, povocem, drvenom kašikom i tiganjem.

Maćeha je navodno terala dečaka da spava u plakaru u hodniku bez posteljine, a sprečavala bi ga da pobegne tako što bi vrata blokirala stolicama.

Rekla je da se sa njim postupala drugačije, nego sa troje preostale dece, na kojima nije bilo tragova zlostavljanja.

Tužioci su ranije rekli da se zlostavljanje događalo dok je Monik radila od kuće usled pandemije korona virusa.

- Terala ga je da vežba sve vreme dok ona radi, pravio je pauzu samo kad je ona išla na pauzu. Radio je sklekove, trčao je, skakao, a ukoliko bi se umorio, kažnjavala ga je. Pet dana pre smrti bila mu je uskraćena hrana - rekao je tužilac.

Dečakov otac je navodno bio svestan zlostavljanja, ali ga nije zaustavio, zbog čega je i on optužena za ubistvo prvog stepena.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.