NAPADNUTA INSPEKCIJA NA VRAČARU: Uočili kafić koji radi, pa se našli na OŠTROM UDARU!
Ugostiteljski objekat, Foto: EPA /CHRISTIAN BRUNA

kafić na vračaru

NAPADNUTA INSPEKCIJA NA VRAČARU: Uočili kafić koji radi, pa se našli na OŠTROM UDARU!

Nakon ovih uznemiravajućih pretnji, inspekcijski službenici, pozvali su policiju da reaguje

Objavljeno:

Kako je saopšteno, pre dva dana, u jednom ugostiteljskom objektu na Vračaru odigrala se drama. Proveravajući da li objekti poštuju propisane protivepidemiološke mere, inspektor D. S. uočio je nepravilnosti u vidu pune bašte gostiju i želeo je da uruči prekršajni nalog, međutim nakon toga je dobio ozbiljne pretnje od strane vlasnika lokala.

Prema njegovim rečima i onome što stoji u zapisniku, nakon što je radnicima u kafiću uručio prekršajni nalog i izašao iz lokala, iza njih je krenuo muškarac, visok oko 170cm, svetlo smeđe kose i počeo da im preti, mašući papirima:

"Ko ste bre vi, ko će sada ovo da plati? Je*aću vam mater, videćete vi, ubiću vas"

Na ove bolesne pretnje, pripadnici sanitarne inspekcije nisu odreagovali, već su se uputili ka drugom lokalu. Nekoliko trenutaka nakon toga, pripadnica sanitarne inspekcije, Snežana, dobija telefonski poziv od nepoznate muške osobe, koja govori: Ku*ko, ubiću vas, naći ću vas, platićete mi".

Nakon ovih uznemiravajućih pretnji, inspekcijski službenici, pozvali su policiju da reaguje.

Ovo je primer neviđene bahatosti pojedinaca koji ne poštuju zakon i propisane mere, kao ni ljude koji rade svoj posao. Zbog takvih, ovi ljudi koji se bore protiv kršenja protivepidemioloških mera se sada plaše za svoj život.

Bonus video:

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.