NAVALJNI OTKRIO DA GA MUČE U ZATVORU: Koristi se SUROVA METODA!
Aleksej Navaljni, Foto: AP

ljut

NAVALJNI OTKRIO DA GA MUČE U ZATVORU: Koristi se SUROVA METODA!

Čuvari "me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju putem lišavanja sna"

Objavljeno:

Ruski opozicionar Aleksej Navalni optužio je zatvorske čuvare da ga muče lišavanjem sna, navodi se u žalbi upućenoj ruskim bezbednosnim službama, objavljeno je danas na sajtu Navaljnog.

Čuvari "me lišavaju sna, to je faktički pribegavanje mučenju putem lišavanja sna", napisao je Navaljni i dodao da ga oni noću bude osam puta.

U drugom zvaničnom zahtevu upućenom zatvorskoj administraciji i generalnom tužilaštvu, Navaljni, koji je prošlog avgusta pretrpeo pokušaj trovanja nervnim agensom, traži lečenje, dok njegove pristalice tvrde da mu se zdravstveno stanje pogoršava.

Njegova braniteljka Olga Mihajlova izjavila je u četvrtak da Navaljni ima jake bolove u ledjima i desnoj nozi i dodala da se plaši za život i zdravlje svog klijenta.

Mihajlova je rekla da Navaljni za sada samo prima antiinflamatorne lekove i da je dobio neke masti.

Dodala je da je uzaludno četiri nedelje pokušavala da svom klijentu prenese "normalne lekove" i da ga pregleda lekar koji nije zatvorski.

Navaljni se nalazi u kaznenoj koloniji u Pokrovu, oko 100 kilometara istočno od Moskve, gde izdržava zatvorsku kaznu od dve i po godine zatvorske kazne.

Bonus video:

02:02

Još jedan skandalozan slučaj u Centru za socijalni rad u Leskovcu

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.