SKANDAL U VAŠINGTONU: Ruski ambasador izašao ispred Ministarstva, i ostavio novinare u NEVERICI!
SAD, ilustracija, Foto: Printscreen

BEZ KOMENTARA

SKANDAL U VAŠINGTONU: Ruski ambasador izašao ispred Ministarstva, i ostavio novinare u NEVERICI!

Ruska ambasada u Vašingtonu najavila je u subotu na zvaničnoj Fejsbuk stranici da će Antonov doputovati u Rusiju na konsultacije

Objavljeno:

Ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov nije želeo da se obrati novinarima nakon što je izašao iz zgrade Ministarstva spoljnih poslova gde su danas održane konsultacije o rusko-američkim odnosima.

Pošto je video da ga novinari čekaju na glavnom ulazu, Antonov je iz zgrade izašao na sporedni ulaz, ali su se novinari i tamo okupili, prenosi Tas s.

Novinari su pokušali da ambasadoru postave pitanja, ali on nije hteo da odgovori i zamolio je da ga neko vreme ne uznemiravaju.

Konsultacije su trajale oko dva sata i završene su malo pre nego što je Ministarstvo izdalo saopštenje o odnosima sa SAD.

Nije poznato da li će konsultacije biti nastavljene.

Ruska ambasada u Vašingtonu najavila je u subotu na zvaničnoj Fejsbuk stranici da će Antonov doputovati u Rusiju na konsultacije, a nakon izjava američkog predsednika Džoa Bajdena o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Bajden je prošle nedelje pozitivno odgovorio na pitanje da li smatra da je Putin, uz poruku da će Rusija "platiti" zbog navodnog mešanja u predsedničke izbore u SAD prošle godine.

Bonus video:

01:17

Vučić obišao radove na rekonstrukciji puta Zaječar-Knjaževac

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.