TVITER NEĆE UKLONITI GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE MELANIJE: Slike ne krše pravila korišćenja društvene mreže! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

TVITER NEĆE UKLONITI GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE MELANIJE: Slike ne krše pravila korišćenja društvene mreže! (FOTO)

Kardi je objavila Melanijinu fotografiju prilikom rasprave sa komentatorkom Kendas Ovens

Objavljeno:

Golišave fotografije nekadašnje prve dame SAD Melanije Tramp, koje je na Tviteru objavila Kardi Bi tokom rasprave o svom performansu na dodeli Gremi nagrada, neće biti uklonjena sa te društvene mreže, saopštili su iz kompanije. Kako navode, fotografija ne krši pravila korišćenja Tvitera.

Kardi je objavila Melanijinu fotografiju prilikom rasprave sa komentatorkom Kendas Ovens.

Portparol Tvitera je za Independent rekao da, iako kompanija ima oštru politiku u vezi sa objavljivanjem eksplicitnih fotografija koje nisu postavljene uz odobrenje, drugačije se gleda kada su u pitanju fotografije koje su prethodno objavljene uz pristanak osobe koja se na njoj nalazi.

Naime, u pitanju je Melanijina fotografija iz 1996. koja je naredne godine objavljena u jednom francuskom magazinu. Njujork Post ju je ponovo objavio tokom predsedničke kampanje 2016. godine, a Kardi ju je prethodno na Tviteru objavila 2020, ali je obrisala taj post.

Melanija Tramp je ni kriva ni dužna uvučena u raspravu između Kardi i Ovensove, koja je rekla da njen performans "slabi američko društvo". Njih dve su se satima prepucavale na Tviteru, a sve zbog toga što je Ovensova rekla da je Karbi Bi iskorišćena da podstakne mlade žene da se „liše dostojanstva“.

Kardi joj je na to odgovorila golišavom fotkom Melanije Tramp uz opasku da muškarci tretiraju žene baš onako kako im žene dozvoljavaju.

Potom je objavila drugu fotografiju, koja je bila donekle cenzurisana uz opasku da joj je bivša prva dama bila inspiracija za nastup.

Kada ju je Ovensova upitala zašto je "opsednuta Trampovima", Kardi je odgovorila da joj je Melanija idol.

- Ona me je naučila da mogu da budem gola i opet postanem prva dama jednog dana. Čekaj, ili to samo bele žene smeju da budu gole i pokažu svoju seksualnost? Amerika uopšte nije fer, mislila sam da je ovo zemlja slobodnih ljudi - napisala je Kardi.

Bonus video:

02:20

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Đorđe Milićević

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.