VLADA ĆE POJESTI SAMU SEBE! MILAN KNEŽEVIĆ OPLEO PO KRIVOKAPIĆU: Ni Đukanoviću nije ostao dužan!
Milan Knežević, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

AU!

VLADA ĆE POJESTI SAMU SEBE! MILAN KNEŽEVIĆ OPLEO PO KRIVOKAPIĆU: Ni Đukanoviću nije ostao dužan!

Na izborima u Nikšiću, naveo je, iznenadio ga je rezultat URE Dritana Abazovića, s obzirom na to da drže bezbednosni aparat

Objavljeno:

Jedan od lidera DF-a, najuticajnije članice vladajuće koalicije, Milan Knežević poručio je da sa premijerom Zdravkom Krivokapićem treba otvoriti dijalog, jer će, kako kaže, vlada pojesti samu sebe.

DF-u je, istakao je, protivnik jedino DPS i Milo Đukanović.

Osvrnuvši se na izjavu Đukanovića, da su izbori u Nikšiću pokazali da se nije dogodio njegov kraj što su svi očekivali, Knežević kaže da je reč o "iracionalnom doživljaju jednog diktatora", kojem, kako je rekao, saradnici svakog jutra govori da je jak i da ima moć.

Knežević je gostujući na podgoričkoj A1 tv. rekao da Đukanović može da odlaže svoj kraj, ali da se taj kraj već dogodio na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine.

Na izborima u Nikšiću, naveo je, iznenadio ga je rezultat URE Dritana Abazovića, s obzirom na to da drže bezbednosni aparat.

Smatra da osvojena podrška ne odgovara polugama moći koje je, kako kaže, koristio Abazović.

"Ovo je upozoravajući rezultat za njega, ali i za Krivokapića koji je sa Demokratama osvojio samo dva mandata manje od liste ZBNK", rekao je Knežević.

Ponovio je da premijer Krivokapić i značajni deo parlamentarne većine kao i Milo Đukanović i Duško Marković ne izlaze iz američke Ambasade.

Irončno je primetio da se videlo da je ambasadorka SAD Rajne "malo umorna i pospana", a nije ni čudo, dodao je, jer su po cijeli dan kod nje.

"Imamo informaciju da nas tamo ogovaraju, što i nije baš lepo. Više su oni bili kod američke ambasadorke nego što kamataši idu kod dužnika. Mene neće čuditi da jednog jutra američka ambasadorka dođe u DF i kaže pomagajte ne mogu više", naveo je Knežević.

Rekao je i da ga zovu sveštenici da mu se žale na Krivokapića, govoreći da je "živ Mitropolit ovo ovako ne bi bilo".

Istakao je da DF ne želi da ruši vladu, ali smatraju da je potreban dogovor sa premijerom da se stabilizuje ili će vlada, kako kaže, pojesti samu sebe.

"Ja imam obavezu samo prema glasačima, ne prema Srbiji, Rusiji". Davali smo mandate i kapom i šakom i nije nam žao. Krivokapić mora da shvati da posle izbora u Nikšiću više nije ekspertska ličnost...", poručio je Knežević.

Bonus video:

00:43

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Aleksandra Tadić Cipka

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.