OTKRIVENA REAKCIJA KEJT MIDLTON NA "OPTUŽBE" MEGAN MARKL: Teško je prihvatila čitavu situaciju!
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

kraljevska porodica

OTKRIVENA REAKCIJA KEJT MIDLTON NA "OPTUŽBE" MEGAN MARKL: Teško je prihvatila čitavu situaciju!

Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči

Objavljeno:

Kako su otkrili dobro upućeni izvori, Kejt Midlton bila je povređena kada je odgledala intervju koji su britanski princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, a naročito onim delom koji se ticao nje same.

Kejt jako pazi kako se odnosi prema ljudima. Nikada nisam čula da se posvađala sa nekim u palati. Baš pazi na odnose sa drugima. Nikad nije želela da bilo koja nesuglasica između nje i Megan izađe u medijima, a postoji nekoliko verzija priče o tome ko je koga rasplakao pre venčanja. Stvar je u tome da Kejt Midlton nije u poziciji da odgovori i uzvrati Megan", rekla je Kejt Nikol, stručnjak za kraljevsku porodicu.

Navodi da je Kejt diskretna osoba koja poštuje privatnost, pa je zato teško prihvatila čitavu situaciju.

- Mislila je da su rešile celu stvar, zato ju je iznenadilo što se ponovo spominje, kaže Nikol.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je deo u kom Megan spominje Kejt Midlton, priloživši mejl koji je Megan navodno poslala zaposlenima, a u kom kaže da "Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao".

O detaljima, Megan Markl nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je "Kejt bila uznemirena zbog nekih haljina", i kako se "posle izvinila, i sve je bilo u redu".

Bonus video:

53:40

PULS SRBIJE 2. DEO 17.03.2021.

(Espreso/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.