DEVOJČICA (8) U VEZI SA TINEJDŽEROM, NJENA MAMA IH PODRŽAVA! Planeta je u potpunom ŠOKU zbog ove objave (FOTO)
Osmogodišnja Milana Mahanets i njen 13-godišnji momak Paša, Foto: Printscreen

NEĆETE VEROVATI

DEVOJČICA (8) U VEZI SA TINEJDŽEROM, NJENA MAMA IH PODRŽAVA! Planeta je u potpunom ŠOKU zbog ove objave (FOTO)

Dvoje "zaljubljenih" su na svojim Instagram storijima objavili fotografije na kojima se ljube - pa čak i spavaju u istom krevetu

Objavljeno:

U Ukrajini je izbio skandal nakon što je otkriveno da se osmogodišnai blogerka sa milionima pratilaca zabavlja sa 13-godišnjim dečakom, uz potpuni blagoslov svoje majke, koja kontroliše sve njene naloge na društvenim mrežama.

Mlada Milana Mahanec ima skoro sedam miliona pratioca u singapurskoj aplikaciji za razmenu video snimaka Likee, TikTok analognom popularnom među mladom ruskom i ukrajinskom decom. Milana takođe radi kao model, često učestvujući na dečijim modnim revijama.

Na Instagramu, u sada izbrisanom postu, osmogodišnjakinja je otkrila da je stupila u vezu sa Pašom Pai, 13-godišnjim blogerom koji očigledno živi u Moskvi. Pored velikog broja pratioca na društvenoj mreži Likee, ona takođe ima 486.000 pratilaca na Instagramu.

Međutim, uprkos tome što je tek nedavno privukao glavnu pažnju, veza očigledno traje već neko vreme. Dvoje "zaljubljenih" su na svojim Instagram storijima objavili fotografije na kojima se ljube - pa čak i spavaju u istom krevetu.

Jednom kada je priča pogodila redovne vesti, uklonjena je većina provokativnih fotografija i video zapisa. Prema opisu na profilu, Milanin profil vodi njena majka Darja i ona je preuzela na sebe glavni udar. Pišući na Instagramu, Darja je objasnila da sa tim nije imala problema, napominjući „ovo je njihov život i oni će to sami shvatiti“.

Na društvenim mrežama majka je podnela puno kritika, a neki su tražili da joj oduzmu Milanu. Na Fejsbuku je podeljena objava žene iz Kijeva po imenu Gerda Veber namerila Darju.

- Milina mama Darja ima problema sa glavom, napisao je Veber. Seksualizuje sopstveno dete za novac. Pored cvileće dece u komentarima, Darja ne shvata da ogromni deo stavova potiče od pedofila.

- Problem dečijih modela i dece koja učestvuju na takmičenjima za lepotu uvek je bio karcinom u industriji kovanja poznatih ličnosti. Danas su uz njih dodavani i deca blogeri, napisala je ona, napominjući da bi to moglo da se završi predoziranjem sa 14 godina ili ozbiljnim psihološkim stanjima.

U drugoj objavi advokata po imenu Ana Maliar tvrdi se da je Milanina majka od osmogodišnje devojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake.

Ukrajinski novinar i bivši političar Igor Mosijčuk takođe je komentarisao skandal, napominjući da zahteva trenutnu intervenciju Nacionalne policije.

- Sva ova promocija na Milinim i Pašinim društvenim mrežama vrlo je bliska dečjoj pornografiji i leglo je koje poput meda privlači i stimuliše pedofile da deluju, napisao je na svojoj Facebook stranici.

Bonus video:

00:45

Hapšenje u Subotici (VIDEO)

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.