ĆERKA DONALDA TRAMPA ZASENILA AMERIKU: Svi su gledali samo u jedan detalj!
Tifani Tramp, Foto: Profimedia

uhvaćena na delu

ĆERKA DONALDA TRAMPA ZASENILA AMERIKU: Svi su gledali samo u jedan detalj!

Tifani je na terasi hotela ugasila ručno smotanu cigaretu u jednoj tegli

Objavljeno:

Ćerka Donalda Trumpa, Tifani(27) koju je dobio u braku s Marlom Maples, američkom voditeljkom i glumicom malo se opustila u Majamiju gde trenutno boravi s porodicom i verenikom. Tifani je bila u jednom hotelu, te je na trenutak izašla na terasu, a fotografi su je uhvatili s opuškom i upaljačem u ruci. Osim toga, na ruci joj je blistao verenički prsten koji, kako se procenjuje, vredi 1, 2 miliona dolara.

Tifani je na terasi hotela ugasila ručno smotanu cigaretu u jednoj tegli. Kako Trampova ćerka nikada nije viđena s cigaretom u ruci, te nije poznato da puši duvan, strani mediji pišu kako najverovatnije nije reč o duvanu.

Podsetimo, nigerijski multimilioner, Majkl Boulos zaprosio je Tifani Tramp u vrtu Bele kuće. Veridbom se pohvalila sama Tramp, koja je objavila zajedničku fotografiju iz Bele kuće, na kojoj joj se na ruci vidi poveliki prsten.

"Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, istorijske prilike i stvoriti uspomene s porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije od moje veridbe s neverovatnim verenikom Majklom", napisala je Tifani uz fotografiju te još dodala i da su oboje uzbuđeni zbog idućeg poglavlja.

Majkl je, inače, naslednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises, a u Nigeriji je živeo dok nije upoznao Tifani, u Mikonosu u Grčkoj, 2018., te se zbog nje preselio u SAD, tvrde izvori za strane medije. Navodno će se useliti u vilu na Floridi, kao i ostatak Trampovog klana - Ivanka i Jared već su kupili tamo jedan posed, dok brat Don Jr.. i njegova devojka Kimberli Guilfoyle istražuju nekretnine u Palm Biču. Nije ni čudno da Tifani želi biti negde u blizini brata, jer joj je on jedini bio na proslavi njenog 25. rođendana pre 3 godine. Njen otac Donald i Melanija pre inauguracije Džoa Bajdena otišli su u Mar - a -Lago. Zanimljivo je i spomenuti kako je Tramp jednom prilikom izjavio da je "manje ponosan" na Tifani od sve svoje druge dece, te da joj od 2013. nije javno čestitao rođendan. Dugo se nisu uopšte viđali i inače se na porodičnim okupljanjima nije osećala dobrodošla. To se promenilo ove godine, kada je uz svu Donaldovu drugu decu držala govor na nacionalnom skupu Republikanaca.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.