ALBANAC JE PLJAČKAO, PA DOLIJAO: Nikad ne bi bio uhapšen da nije bilo KOBASICE!
Foto: Profimedia

PROVALA

ALBANAC JE PLJAČKAO, PA DOLIJAO: Nikad ne bi bio uhapšen da nije bilo KOBASICE!

Policija u Švelmu, gradu na zapadu Nemačke, u četvrtak je izvestila da je kobasicu konzumirala žrtva, a da se osumnjičeni, 30-godišnji mladić, takođe, poslužio sa stola tokom provale

Objavljeno:

Nemački policajci uspeli su da zatvore slučaj provale koji se dogodio još 2012. posle neočekivanog poziva kolega iz Francuske.

Naime, ustanovljeno je da je uzorak DNK pronađen na kobasici koju je konzumirala žrtva provale, a koja je ostala na stolu, odao i počinioca, prenosi "Jutarnji.hr".

Tako je mladi Albanac čiji DNK odgovara onom sa kobasice, a koji je već uhapšen zbog drugog kaznenog dela, okrivljen i za ovaj slučaj.

Policija u Švelmu, gradu na zapadu Nemačke, u četvrtak je izvestila da je kobasicu konzumirala žrtva, a da se osumnjičeni, 30-godišnji mladić, takođe, poslužio sa stola tokom provale u martu 2012. , koja se dogodila u jednom stanu u Gevelsbergu.

Nije jasno o kakvoj vrsti kobasice, koju u Nemačkoj nazivaju vurst, se radi, ali policija ističe da je bila tvrda. Istražitelji su se nedavno začudili kada ih je kontaktirala francuska policija koja je prepoznala odgovarajući DNK uzorak muškarca koji je učestvovao u nasilnom zločinu.

Policija u Švelmu rekla je da će sumnjivac ostati na slobodi i da bi mogao da izbegne kaznu zbog pljačke iz 2012. godine. Naime, kako je taj slučaj zastareo, znači da verovatno neće biti izručen Nemačkoj.

Bonus video:

01:49

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE, DOJAVA, KAMERE, DETEKTORI, SENZORI: Ovako se kradljivcima umetničkih dela staje na put (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Jutarni list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.