OTKRIVENO: Za hapšenje surove kriminalne grupe ZASLUŽNA JE BAKA! Zbog njene brige za unukom ZVERI SU IZA REŠETAKA
Epilog je hapšenje 33 osobe, koje se terete za nelegalnu proizvodnju i stavljanje opojnih droga u promet, ali i za ilegalno posedovanje oružja, Foto: Printscreen/Youtube

baka doušnik

OTKRIVENO: Za hapšenje surove kriminalne grupe ZASLUŽNA JE BAKA! Zbog njene brige za unukom ZVERI SU IZA REŠETAKA

Epilog je hapšenje 33 osobe, koje se terete za nelegalnu proizvodnju i stavljanje opojnih droga u promet, ali i za ilegalno posedovanje oružja

Objavljeno:

Zahvaljujući jednoj baki italijanska policija uhapsila je 33 člana ozloglašene kriminalne grupe Ndrangeta zbog prodaje narkotika i ilegalnog posedovanja oružja.

Baka koja živi u italijanskom regionu Kalabrija bila je zabrinuta za svog unuka koji je počeo da koristi psihoaktivne supstance pa je otišla u lokalnu kacelariju karabinjera, s namerom da spasu njenog unuka "pakla droge".

Njenom unuku drogu je prodavao tzv. Muto klan, koji je deo ozloglašenog kriminalnog klana Ndrangeta, preneo je italijanski list "La Republika". Ona je stoga s karabinjerima podelila sva svoja saznanja o unuku, gde se kreće, s kim se viđa i policija je krenula u akciju.

Epilog je hapšenje 33 osobe, koje se terete za nelegalnu proizvodnju i stavljanje opojnih droga u promet, ali i za ilegalno posedovanje oružja.

Sve se odigralo pre dva dana, dakle u sredu, a prema rečima lokalnog zvaničnika policije, zaplenjeno je dva kilograma hašiša, 700 grama marihuane, a takođe je otkriveno tajno skladište droge u u bunkeru sagrađenom iznad kupatila jednog od osumnjičenih.

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.