SVI SU OVO ČEKALI! Princ Vilijam odgovorio na TEŠKE OPTUŽBE Harija i Megan
U TV intervjuu, Megan je rekla Opri Vinfri da je neimenovani član porodice princa Harija pitao „koliko tamna može biti koža njihovog sina'", Foto: EPA/STEPHEN LOCK / POOL

hit priča

SVI SU OVO ČEKALI! Princ Vilijam odgovorio na TEŠKE OPTUŽBE Harija i Megan

Govoreći u poseti istočnom Londonu, princ Vilijam rekao je da još nije razgovarao sa svojim bratom

Objavljeno:

Vojvoda od Kembridža Vilijam rekao je da kraljevska porodica "u velikoj meri nije rasistička" u svojim prvim komentarima nakon optužbi vojvode i vojvotkinje od Saseksa u TV intervjuu kod Opre Finfri.

Govoreći u poseti istočnom Londonu, princ Vilijam rekao je da još nije razgovarao sa svojim bratom, ali da će to učiniti. Bakingemska palata saopštila je u utorak da je tvrdnja člana kraljevske porodice koja je sumnjala u boju kože nerođene bebe Megan i Harija "zabrinjavajuća". Stvar će biti rešena privatno. U izjavi, Palata je rekla da „sećanja mogu da se razlikuju“, ali da bi Hari i Megan „uvek bili veoma voljeni članovi porodice“.

U TV intervjuu, Megan je rekla Opri Vinfri da je neimenovani član porodice princa Harija pitao „koliko tamna može biti koža njihovog sina'". Princ Hari je kasnije pojasnio Opri da komentare nisu dali ni kraljica ni vojvoda od Edinburga.

Dok je u četvrtak zajedno sa suprugom vojvotkinjom od Kembridža polazio iz škole u ​​Stratfordu, novinar je princa Vilijama pitao: "Da li je kraljevska porodica rasistička porodica, gospodine?" Vojvoda je odgovorio: "Mi u velikoj meri nismo rasistička porodica." Na pitanje da li je razgovarao sa princom Harijem od intervjua sa Oprom, princ Villiam je rekao: "Ne, još nisam razgovarao s njim, ali hoću."

Bonus video:

(Espreso/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.