OVO MENJA SVE, OGLASIO SE OTAC MEGAN MARKL! Imaš 30 dana da mi se javiš, ili ću POČETI DA PRIČAM O SVEMU!
Tomas Markl, Foto: Profimedia

PREOKRET

OVO MENJA SVE, OGLASIO SE OTAC MEGAN MARKL! Imaš 30 dana da mi se javiš, ili ću POČETI DA PRIČAM O SVEMU!

Sada je ponovno razgovarao s medijima

Objavljeno:

Otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (39), Tomas Markl (76) odmah se nakon emitovanog intervjua dan nakon osvrnuo na ono što je čuo od ćerke i njenog supruga princa Harija (36) kod Opre Vinfri.

U spomenutom intervju najviše se pričalo o odnosu s kraljevskom porodicom i Megan se tek kratko u tom razgovoru osvrnula kako ju je otac izdao i priznala je da se teško pomirila s njim nakon što je imao dogovor s paparacima i dobio novac za snimanje uoči njenog venčanja na kojem se na kraju nije pojavio jer je, tvrdio je, doživio infarkt.

- Ponavljam, žao mi je zbog onoga što sam učinio i izvinio sam se za to. Ne slažem se uvek s onim što moja deca rade, ali ih volim i nikada nisam prestao voleti Megan - rekao je Tomas. Kaže kako je i Megan njega razočarala jer je prekinula vezu s njim nakon što je završio u bolnici uoči njenog venčanja i ispričao je kako ga je tada nazvao Hari i rekao mu da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da je njega slušao. Dodao je kako se on, za razliku od Harija nikada nije oblačio u odoru Hitlera niti je poput Harija go igrao bilijar. Sada je ponovno razgovarao s medijima a usput je i zapretio da će nastaviti javno da priča u medijima o svemu dok njegova kći i njen suprug ne budu razgovarali s njim, a dao im je i rok od 30 dana.

- Zaključak je da se nisam čuo s Harijem i Megan ni na koji način. Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napraviću još jednu priču. Voleo bih da se čujem s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima - rekao je Markl koji je priznao da je 2018. godine lagao ćerku da ne sarađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Megan pre njezinog venčanja s princem Harijem u maju iste te godine. Kazao je kako je hteo da se iskupi, ali mu se oni ne javljaju i da zbog toga priča s medijima.

Bonus video:

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.