"LIČNI ŠOK I TUGA" U KRALJEVSKOJ PORODICI: Kraljica Elizabeta II sprema odgovor na optužbe Megan i Harija!
Kraljica Elizabeta II, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

i dalje ne veruju

"LIČNI ŠOK I TUGA" U KRALJEVSKOJ PORODICI: Kraljica Elizabeta II sprema odgovor na optužbe Megan i Harija!

Mediji pišu i da je osoblje palate duboko razočarano i iznevereno stvarima iznesenima u intervjuu

Objavljeno:

Britanski Dejli mejl je reakciju Bakingemske palate na intervju Megan i Harija opisao kao "užas i zaprepašćenje". Kako se navodi, kraljica Elizabeta još razmatra odgovor na optužbe koje su u intervjuu izneli njen unuk i njegova supruga.

Kraljica, princ Čarls i princ Vilijam zatvorili su se u palatu i dugo razgovarali o tome kako da reaguju na niz optužbi koje su Hari i supruga Megan izgovorili tokom dvosatnog specijala s Oprom Vinfri na američkom CBS-u. Izvori iz palate tvrde da među članovima kraljevske porodice vladaju "lični šok i tuga", ali da kraljica još odbija da potpiše službenu izjavu palate te da traži više vremena za odgovor na intervju.

Mejlu je rečeno da je kraljevsko osoblje ostalo budno do 3 sata ujutro i gledalo intervju putem videolinka uživo iz SAD sa "povećavajućim osećajem užasa i tuge". Kraljičin privatni sekretar ser Edvard Jang i Čarlsov privatni sekretar Klajv Alderton navodno su intervju gledali u Bakingemskoj palati.

Nakon intervjua navodno su pripremljeni brifinzi članova kraljevske porodice te se usuglasilo da bi svaki odgovor trebalo da bude koordinisan između kraljice, Čarlsa i Vilijama.

Navodno su sazvani krizni sastanci na kojima su učestvovali visoki zvaničnici iz palate, kao i visoko rangirani članovi kraljevske porodice, lično i telefonom, kao i putem videopoziva.

Mediji pišu i da je osoblje palate duboko razočarano i iznevereno stvarima iznesenima u intervjuu.

Kraljica je u Vindzoru razgovarala sa sinom Čarlsom koji je bio u Klarens Hausu, njegovom londonskom domu, i unukom Vilijamom, koji se vratio u London iz Norfolka pripremajući se za povratak dece u školu.

Podsećamo, Megan i Hari optužili su neimenovanog člana kraljevske porodice za rasizam, sugerišući da se palata brinula "koliko će naša beba biti tamna". Rekli su i da ih je iz Britanije delom oterao rasizam te su optužili palatu da nisu pomogli Megan koja se borila sa suicidalnim mislima.

Megan je izjavila i da ju je Kejt Midlton rasplakala na dan kraljevskog venčanja, a Hari je rekao da ga je razočarao njegov otac princ Čarls te da su se on i Vilijam udaljili jedan od drugog.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.