DAN NAKON ŠOKANTNOG INTERVJUA HARIJA I MEGAN, VIĐENA KEJT MIDLTON: I to u OVAKVOM IZDANJU! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

OPŠTI HAOS

DAN NAKON ŠOKANTNOG INTERVJUA HARIJA I MEGAN, VIĐENA KEJT MIDLTON: I to u OVAKVOM IZDANJU! (FOTO)

U intervjuu se Megan dotakla i nje i njihovog odnosa, a priznala je kako ju je rasplakala na dan venčanja

Objavljeno:

Dan nakon šokantnog intervjua Harija i Megan sa slavnom Oprom, viđena je i Kejt Midlton.

U intervjuu se Megan dotakla i nje i njihovog odnosa, a priznala je kako ju je rasplakala na dan venčanja zbog problema sa haljinama devojčica koje su nosile cveće. Ipak, naglasila je kako joj se Kejt izvinila kasnije i odnela joj je cveće.

– Ona je dobra osoba. Izvinila se, postupila je kao što bih i ja da sam pogrešila. Ne mogu reći ništa loše o njoj – zaključila je Megan. Opra ju je tada pitala je li njihovo prisno druženje na Wimbledonu zaista bilo takvo ili je sve bila gluma.

– Svi su mi poželeli dobrodošlicu. U protekle četiri godine ništa nije kako izgleda, to sam naučila. Znam da su svi bili zabrinuti kako će nešto izgledati u javnosti, ali niko se nije pitao kako se ja osećam. Bila sam svuda, a nisam bila nigde. Samo su mi govorili da se pritajim, a izašla sam dva puta u četiri meseca. Nisam smela ni na ručak s prijateljima – odgovorila joj je Megan.

Kejt je viđena kako se vozi prema Kensingtonskoj palati i iako je nosila masku, nije mogla sakriti vidno nezadovoljstvo. Kasnije se i Hari oglasio kako bi otkrio u kakvim je odnosu s ocem i bratom, a priznao je kako su odnosi narušeni, ali da se nada kako će sve srediti u skoroj budućnosti.

(Espreso / Tabloid.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.