NAKON SKANDALA KOJI JE POTRESAO KRALJEVSKU PORODICU: Oglasila se Opra Vinfri!
Opra Vinfri, Foto: youtubescreen

imala je šta da kaže

NAKON SKANDALA KOJI JE POTRESAO KRALJEVSKU PORODICU: Oglasila se Opra Vinfri!

Britanski princ Hari (36) i njegova supruga Megan Markl (39) gostovali su u emisiji kod Opre Vinfri, gde su otkrili detalje života u Bakingemskoj palati, preneli su svetski mediji

Objavljeno:

Američka voditeljka Opra Vinfri izjavila je danas da joj je princ Hari naglasio da ni kraljica Elizabeta ni vojvoda od Edinburga nisu bili ti koji su postavili pitanje o boji kože njegovog sina.

Britanski princ Hari (36) i njegova supruga Megan Markl (39) gostovali su u emisiji kod Opre Vinfri, gde su otkrili detalje života u Bakingemskoj palati, preneli su svetski mediji.

Megan, čija je majka Afroamerikanka, a otac belac, izjavila je da je u vreme dok je bila trudna i čekala rođenje sina Arčija (2), u palati izražena "zabrinutost oko toga koliko će biti tamna biti njegova koža kada se rodi".

Opra Vinfri je posle ovog intervjua za Si-Bi-Si Njuz rekla da joj "princ nije rekao ko je razgovarao o tome".

"On mi nije otkrio identitet te osobe ali je želeo da bude siguran da znam i da ako budem imala priliku da kažem da to nije bila njegovi baba a ni deda", rekla je voditeljka.

Dodala je da je pokušala da dođe do odgovora i kada su kamere bile uključene a i posle, ali da princ nije rekao ništa više.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.