HARI MI JE IZA KAMERA OTKRIO PRESUDNI DETALJ:Opra se oglasila o delu intervjua zbog kojeg je bila užasnuta! (VIDEO)
Opra Vinfri, Foto: youtubescreen

isplivalo još detalja

HARI MI JE IZA KAMERA OTKRIO PRESUDNI DETALJ:Opra se oglasila o delu intervjua zbog kojeg je bila užasnuta! (VIDEO)

Vinfri je takođe pitala princa Harija je li mu se bilo koji član porodice izvinio zbog razloga koji su doveli do toga da mora otići

Objavljeno:

Segment bombastičnog intervjua s princom Harijem i vojvotkinjom Megan koji je samu voditeljku Opru Vinfri najviše šokirao i o kojem je tokom celog intervjua pokušavala što više saznati, bilo je Meganino priznanje da su određeni članovi kraljevske porodice za vreme njene prve trudnoće s malenim Arčijem bili vrlo zabrinuti oko toga koliko će biti tamna koža njenog deteta.

Dan nakon što je intervju prikazan u SAD-u, a izveštaje uživo je pratio celi svet, Opra Vinfri priznala je kako joj je princ Hari pojasnio da ni kraljica Elizabeta II. niti njen suprug princ Filip nisu dovodili u pitanje kakve će biti boja kože njegovog sina, prenosi BBC.

Mnogim je gledaocima upravo Harijev deda, 99-godišnji princ Filip, koji je trenutno zbog lošeg zdravstvenog stanja smešten u londonskoj bolnici Sv. Bartolomej, pao na pamet kada je Megan Opri prepričala ovo neugodno iskustvo time otvorivši temu borbe s rasizmom na Dvoru s obzirom na to da se Filipu već ranije znali izleteti neprimereni, pa i rasistički, komentari, neretko i u javnosti.

Vinfri je danas rekla za CBS Njuz da joj princ Hari "nije rekao ko je bio deo tih razgovora".

-Nije podelio identitet osobe koja je iznela taj rasistički komentar sa mnom, ali želeo je biti siguran da znam, i ako budem imao priliku podeliti to s javnošću, da njegova baka i deka nisu bili deo tih razgovora - rekla je Vinfri.

Kad su je pitali za detalje, Vinfri je rekla da je "taj odgovor pokušala dobiti s uključenom i isključenom kamerom", ali princ joj nije hteo objasniti.

Jutros je za CBS rekla da je bila izrazito šokirana kad je tokom intervjua čula za primedbe u vezi s bojom kože nerođenog deteta.

- To je čak i snimljeno, možete me čuti kako govorim Megan: 'ne mogu verovati da to sada govoriš' - istakla je Opra.

Na pitanje zašto misli da je par pristao s njom razgovarati, Vinfri je rekla da oseća da su "bili spremni to učiniti" nakon što im se "lagalo niz godina". - Rekla sam svom timu, najvažnije pitanje na koje moramo dobiti odgovor na kraju ove emisije biće: 'zašto su otišli?' - rekla je Vinfri.

- I mislim da su priče o zaslepljivanju kraljice bile vrlo štetne i ujedno bolne jer se moglo vrlo jasno shvatiti da su do te odluke doveli meseci i meseci pripreme - dodala je.

CBS je podelio nove isečke iz intervjua para s tolk šou voditeljkom.

U jednom, na Oprino pitanje je li par napustio Veliku Britaniju zbog rasizma, princ Hari rekao je da je "to odigralo veliku ulogu".

U drugom isečku koji govori o tome kako se britanska štampa odnosi prema ostalim članovima kraljevske porodice, Megan je Opri rekla da "bezobrazluk i rasizam nisu isto".

- Inače postoji i pres tim koji će vas "on the record" braniti, pogotovo kad znaju da nešto nije istina, a nama se to nije dogodilo - rekla je vojvotkinja.

Vinfri je takođe pitala princa Harija je li mu se bilo koji član porodice izvinio zbog razloga koji su doveli do toga da mora otići.

Princ Hari je odgovorio, "nažalost ne".

- Osećaj je da je to bila naša odluka, stoga su i posledice na nama – rekao je.

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.