MNOGO ZEVA, LOŠE GLUMATA: Nakon intervjua sa kraljevskim parom, Opru BRUTALNO IZVREĐALI!
Opra Vinfri, Foto: youtubescreen

svašta joj zamerili

MNOGO ZEVA, LOŠE GLUMATA: Nakon intervjua sa kraljevskim parom, Opru BRUTALNO IZVREĐALI!

Osim na bivše članove kraljevske porodice, ne prestaju da pristižu i reakcije na samu voditeljku

Objavljeno:

U dva ujutro po našem vremenu, emitovan je intervju koji će se prepričavati još dugo. Naime, princ Hari i Megan Markle po prvi put su ‘otvorili dušu’ i ispričali svoju stranu priče života na dvoru i nakon njega, i to jednoj od najpopularnijih voditeljki na svetu i svojoj bliskoj prijateljici – 67. godišnjoj Opri Vinfri. Pritom su otkrili i kako im uskoro stiže – devojčica, ali i nekoliko poprilično šokantnih informacija o kojima svi ‘bruje’.

Međutim, osim na bivše članove kraljevske porodice, ne prestaju da pristižu i reakcije na samu voditeljku. Mnogi je tako ismevaju, a drugi tvrde kako je bila potpuno – neprofesionalna.

Naime, u trenu su se proširile brojne reakcije na ovaj istorijski intervju, a komentari ne prestaju da pristižu. Deo korisnika tako se ‘obrušio’ na voditeljku. Mnogima je ‘za oko zapela’ činjenica kako je Opra često glumila iznenađenost informacijama koje je saznala od Harija i Megan, iako je mala šansa da nije unapred znala šta će reći.

‘Opra. Hahahaha. Ne mogu da se koncentrišem na to što oni govore dok ona ovako zeva od čuđenja’, ‘dobro što je ovo? potpuno nepotrebno’, ‘je li Opra ok? Čudi se svemu, loša gluma’, ‘od jedne tako poznate voditeljke očekivao sam barem malo logičnije ponašanje’, ‘hahahaha da nije smešno, bilo bi tužno’, tek su neki od komentara na društvenim mrežama.

Takođe, mnogi smatraju kako je Opra previše upadala u reč svojim sagovornicima.

- "Opra bi trebala prestati prekidati ovu ‘sočnu’ priču’, ‘manje Opre, više Harija i Megan!’, ‘je li to do mene ili Opra konstantno prekida Meghan usred rečenice koju bismo baš želeli da čujemo?’, ‘Opra pita odlična pitanja, ali bilo bi bolje da prestane da prekida. Želim čuti njihovu priču, a ne Oprino mišljenje o tome’, neke su od kritika.

Ipak, mnogi su oduševljeni nastupom voditeljke u intervjuu koji je prozvan i ‘najvećim’ u njenoj karijeri. ‘Opra nije izneverila! Ona je kraljevstvo, iako Hari i Megan nisu više’, ‘niko osim Opre ne bi mogao to izvesti’, pohvale su na račun slavne voditeljke.

(Espreso / Stori. hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.